På Hotel Alsik ser personalet frem til et fantastisk julemarked

27. november 2021 Erhverv

Det er CHP Event, der sætter scenen mellem Hotel Alsik og MultiKulturhuset, når julen skal fejres på Hotel Alsik – og det skal den fra den 10. til den 12. december og igen fra den 17. til den 19. december.

“Vi kommer med en masser boder af den slags, som man også ser i for eksempel Flensborg og i boderne skal der være 35 udstillere, som viser og sælger deres lækre produkter”, siger Claus Haas Petersen fra CHP Event.

Han fortæller, der også kommer et område med lækre fødevarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores eventmanager, Anne Kathrine Bruun Sørensen, skal stå for de varme og de kolde drikke. Og gæsterne kan nyde Koch’en på Toppens hvide gløgg, som smager af æbler og hyldeblomst”, siger Jesper Koch til SønderborgNYT. Han fortæller videre, der kommer mange lokale udstillere og nævner Visselulles Vinbar, Iskonditoriet, Als Pølser.

“Og fra Hotel Alsik bydes der på sandwich med sprængt and, rødkål og agurker”.

Der serveres også dejlig kakao.

“Og de voksne kan få et skud rom i”, siger Jesper Koch.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stjernekokken og hans eventmanager er enige om, at julemarkedet er godt for de lokale leverandører og andre udstillere – og også  for alle de gæster, der kommer på besøg.

“Og så viser vi igen, at vi kan noget her i Sønderborg”, siger Anne Kathrine Bruun Sørensen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...