Hotel Alsik skal igen se sig om efter en direktør

Jesper Bach Larsen siger farvel til Hotel Alsik. Foto: Ole Kæhler
Jesper Bach Larsen siger farvel til Hotel Alsik. Foto: Ole Kæhler
29. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Efter et års tid på posten stopper Jesper Bach Larsen som direktør for Hotel Alsik og søger igen mod udlandet Før Jesper Bach Larsen kom til Als, havde han en lang karriere bag sig som hoteldirektør på Hilton-hoteller i Sydøstasien. Det var også her, han mødte sin nuværende kæreste, som flyttede med til Sønderborg.

”Det har været dejligt at være retur i Danmark, og vi har været glade for at lære Sønderjylland og ikke mindst Alsik at kende. Men det har også været en stor omstilling, og efter lange overvejelser har jeg besluttet at søge nye udfordringer i retning af det, vi forlod”, siger Jesper Bach Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når vi hører om Hotel Alsik eller ser hotellet i fjernsynsudsendelser, så er det stjernekokken, Jesper Koch, der er i centrum. Men det er i virkeligheden ikke Jesper Koch, der leder hotellet. Der gjorde derimod Jesper Bach Larsen, som nu stopper som administrerende direktør.

I Bitten & Mads Clausens Fond, der ejer Alsik Hotel & Spa, ønsker man direktøren godt videre.

”Under Jesper Bach Larsen har Alsik undergået en positiv udvikling, og han har lagt fundamentet for Alsiks videre rejse – herunder med en væsentligt forbedret drift – og for det er vi ham meget taknemlig”, siger bestyrelsesformand for Hotel Alsik Lars Tveen.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...