Hotel Baltic har ændret menukort og priser

2. juni 2020 Erhverv

Sommeren 2020 bliver langt fra, som nogle af os havde forstillet os, at den skulle være, men på Hotel Baltic vil mewdarbejderne gøre deres bedste for, at sommeren i Høruphav alligevel bliver mindeværdig. De har derfor besluttet, at åbne igen den 9. juni med nyt menukort og nye priser, skriver Hotel Baltic i en pressemeddelelse.

Vi har brugt den seneste tid på at tale med mange gode mennesker, både helt lokalt i Høruphav og fra andre steder på Als og i Sønderjylland og også en del udlændinge.Vi har spurgt ind til hvad de kunne tænke sig, at der skulle ske i vores skønne Høruphav og hvordan vi kan bidrage til dette på Hotel Baltic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har gjort os umage med at ramme de ønsker, forslag og forespørgsler vi har fået og samtidig gjort alt, hvad vi kan for at fastholde det, vi hele tiden har stået for: Nemlig gode råvarer, tilberedt af dygtige mennesker til de allerbedste gæster.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...