Jan Prokopek: Tillykke til Bent og Lene Jensen, tillykke til LINAK

27. november 2017 Nordborg

Byrådsmedlem og aktiv i Egen UI, Jan Prokopek, Guderup, skriver:

Tillykke med det flotte resultat til LINAK

Tillykke til Bent og Lene Jensen med det flotte regnskabsresultat, ja til hele familien LINAK.

Familiens stærke ønske om at skabe produkter, der forbedre vi menneskers levevilkår lykkes. Familiens stærke ønske om at bevare arbejdspladserne i Guderup lykkes.

Alle LINAK-medarbejdere, jeg møder, er stolte over deres arbejdsplads og glade for at arbejde på LINAK. Jeg er bare så stolt og glad for den indstilling Bent og Lene Jensen går i spidsen for og viser. De gode resultater virksomheden opnår, belønnes – ikke blot til direktører – nej, alle medarbejdere modtager bonus, når det er gået godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomhedens støtte til nye uddannelser i vores kommune, til Nordals ferieresort er blot et par eksempler på, hvordan familien og virksomheden kæmper for vores dejlige lille lokalsamfund.

Den store støtte til de mange aktiviteter og foreninger i området er med til at sikre et rigt foreningsliv og et væld af aktiviteter i vort område.

Uhh, hvor kan jeg unde familien og alle medarbejderne, at det går så godt. Det kommer ikke af sig selv, men kræver dygtighed, vedholdenhed, hårdt arbejde og en stærk vision.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...