Jan Rytkjær Callesen: Venstrekilden har “plantet” historien om Venstre og Socialdemokratiet

7. november 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Jan Rytkjær Callesen fra Dansk Folkeparti er overbevist om, at den kilde, der har talt med SønderborgNYT om et kommende parløb mellem Venstre og Socialdemokraterne, har plantet historien for at ruske op i Venstre.

“Meningen kan være at sætte en kile ind mellem DF og Venstre”, siger han.

“Det kan også være en efterdønning fra dengang Peter Hansen var på vej til at blive genvalgt som partiets borgmesterkandidat”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

Karsten Schøn undrede sig over, hans bestyrelse kørte rundt og leder efter en spidskandidat, når Peter Hansen ikke har sagt fra.

Karsten Schøn undrede sig over, hans bestyrelse kørte rundt og ledte efter en spidskandidat, når Peter Hansen ikke har sagt fra.

Venstre i Sønderborgs bestyrelse har først på året været rundt i baglandet og snakke med medlemmer for at høre, om de vil stille op som spidskandidat for partiet, og det undrede byrådsmedlem Karsten Schøn og på generalforsamlingen i februar i Ulkebøl Forsamlingshus sagde han:

“Jeg så gerne, at de forskellige bestyrelser og kommuneforeningen anbefalede en kandidat i stedet for at liste rundt og snakke med udvalgte partimedlemmer”, sagde Karsten Schøn og fortsatte:

“Det har altid været sådan i Venstre, at man først spurgte den spidskandidat, der var på valglisterne ved det seneste valg om han ville fortsætte eller ikke”,sagde han til medlemmer og bestyrelse.

Blandt andre var Tage Petersen og Claus Klaris kortvarigt i spil til et kampvalg, men de endte med at trække sig.

“Når bestyrelserne ikke sætter sig sammen, så er det ganske enkelt fordi, vi aldrig kan blive enige”, sagde formanden for Venstre i Sønderborg, Erling Lundsgaard, der angiveligt mener, der skal være en modkandidat til Peter Hansen – trods det, at partiet – med Peter Hansen i spids – gik frem ved det seneste valg.

Andre partier talte om, at Venstre vandt valget – men tabte magten.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Sønderborg

Tre mænd dømt for vold

16. april 2021 112

En 44-årig mand, bosnisk statsborger med bopæl i Sønderborg, blev fredag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt tre års fængsel samt udvisning for bestandig for vold og trusler mod polititjenestemænd samt ulovlig besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder. Hændelsen fandt sted midt i august 2020, hvor betjente fra Syd- og Sønderjyllands Politi […]

Læs mere...