Jørgen Mads Clausen får tildelt The China Friendship Award

3. oktober 2018 Erhverv

Jørgen Mads Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss, har fået tildelt The China Friendship Award, den højeste kinesiske udmærkelse for udlændinge, for 22 års indsats i Kina. Prisen er en anerkendelse af den store indsats, som Danfoss gennem 22 år har gjort for udviklingen af Kina til et moderne industrisamfund. Det skriver TV Syd.

Jørgen M. Clausen fik overrakt The China Friendship Award af den kinesiske vicepremierminister Liu Han ved en ceremoni i Folkets Store Hal i Beijing.

”Det er en stor ære for mig at modtage denne pris, som jeg modtager ikke bare på vegne af Danfoss-teamet i Kina, men på vegne af alle Danfoss-medarbejdere i hele verden, der har bidraget til den store vækst og udvikling i vores kinesiske forretning”, siger Jørgen M. Clausen til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen blev overrakt mandag på Kinas nationaldag.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...