KL vil have lærerne til forhandlingsbordet

13. april 2013 Politik

Kommunernes Landsforening opfordrer nu lærerme til nye forhandlinger for at få løst den onmfattende skolekonflikt.

– I stedet for at lægge hele dit lod i den skål, hvor du lader Folketinget og regeringen tage ansvaret for en løsning, vil jeg opfordre dig til straks at komme til forhandlingsbordet.

Sådan lyder det lørdag fra Erik Nielsen, der er formand for Kommunernes Landsforening.

Han opfordrer nu Anders Bondo Christensen, formanden for Danmarks Lærerforening, til at sætte sig til forhandlingsbordet med reel forhandlingsvilje.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Du har fra lockoutens start efterlyst et regeringsindgreb, der kan afslutte konflikten. Du har gentagne gange påstået, at der er tale om aftalt spil mellem regeringen. I stedet for at lægge hele dit lod i den skål, hvor du lader Folketinget og regeringen tage ansvaret for en løsning, vil jeg opfordre dig til straks at komme til forhandlingsbordet, skriver Erik Nielsen i brevet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...