KL vil have lærerne til forhandlingsbordet

13. april 2013 Politik

Kommunernes Landsforening opfordrer nu lærerme til nye forhandlinger for at få løst den onmfattende skolekonflikt.

– I stedet for at lægge hele dit lod i den skål, hvor du lader Folketinget og regeringen tage ansvaret for en løsning, vil jeg opfordre dig til straks at komme til forhandlingsbordet.

Sådan lyder det lørdag fra Erik Nielsen, der er formand for Kommunernes Landsforening.

Han opfordrer nu Anders Bondo Christensen, formanden for Danmarks Lærerforening, til at sætte sig til forhandlingsbordet med reel forhandlingsvilje.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Du har fra lockoutens start efterlyst et regeringsindgreb, der kan afslutte konflikten. Du har gentagne gange påstået, at der er tale om aftalt spil mellem regeringen. I stedet for at lægge hele dit lod i den skål, hvor du lader Folketinget og regeringen tage ansvaret for en løsning, vil jeg opfordre dig til straks at komme til forhandlingsbordet, skriver Erik Nielsen i brevet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...