Klar med Corona- og influenzavaccinationer

Vaccinationer i efteråret. Foto: Ole Kæhler
Vaccinationer i efteråret. Foto: Ole Kæhler
28. maj 2024 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Når efteråret banker på døren, vil Region Syddanmark igen stå klar med et vaccinationstilbud til de borgere, der ifølge Sundhedsstyrelsen skal tilbydes Corona- og influenzavaccinationer.

På regionsrådsmødet i går, mandag, besluttede regionsrådet, at Region Syddanmark fra 1. oktober – 20. december vil tilbyde vaccination på vaccinationscentre på følgende lokationer: Sønderborg, Odense, Svendborg, Esbjerg, Aabenraa, Kolding, Vejle og på Ærø Sygehus.

Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Derudover vil regionen indgå samarbejde med en privat aktør, som f.eks. apotekerne, om at give vaccinationer til borgerne så nemt og tæt på deres hjem som muligt.

Der vil også som tidligere år være regionale udkørende enheder til vaccination af borgere på f.eks. plejehjem eller i eget hjem, hvor det vurderes, at de ikke selv kan komme hen til et vaccinationssted.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...