Kom gratis til Sønderborgs klimakonference 2021

16. september 2021 Samfund

ProjectZero og Syddansk Universitet holder den 28. og 29. september Sønderborg klimakonference, kaldet for Sonderborg Climate Neutrality Conference 2021.

Klimakonferencen holdes online med fokus på spændingsfeltet og det nødvendige samspill mellem universiteter, industrien og samfundet – det såkaldte Triple-Helix samarbejde – med ambitionen om at accelerere såvel klimaløsninger som klimahandlinger. Det oplyser ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

På klimakonferencen kan du blive inspireret med oplæg fra alle verdenshjørner, hvor de nyeste teknologiske løsninger og de bedste erfaringer fra byer og kommuners arbejde med klimaomstillingen, blive præsenteret og debatteret.

Konferencen slutter med en online-guidet klimaløsningstur til fem europæiske byer, heriblandt Sønderborg. Konferencens målgrupper er klima-interesserede borgere, studerende, ansatte i grønne virksomheder og forskere.

Du kan høre mere om konferencen i dette tv-indslag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er gratis at deltage og du kan læse mere om konferencen på ProjectZeros hjemmeside, hvor du også finder link til tilmelding.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...