Konservative har valgt deres spidskandidat

25. september 2020 KV21

Den konservative vælgerforening i Sønderborg Kommune, har på en ekstraordinær generalforsamling valgt Jesper Esbensen som spidskandidat til det kommende kommunalvalg.

Jesper Esbensen er civilingeniør og arbejder som konsulent i vindmølleindustrien. Han har stor indsigt i klimaproblemerne og har en klar vision om hvordan Danmark bør håndtere dem, uden at vi skal miste det gode samfund vi har opbygget igennem generationer.

”Klimaudfordringerne skal bygges væk”, siger Jesper Esbensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Innovation, klare prioriteter og økonomisk vækst er de væsentligste ingredienser i at opnå CO²-neutrale samfund. Ikke nedlukning og dårlig samvittighed, som venstrefløjen altid prædiker”.

Jesper Esbensen ved hvad han taler om, skriver vælgerforeningen.

Han er en af hovedmændene i Det Konservative Folkepartis klimatænketank.

”Uddannelse ligger mig også på sinde. Vi skal se på vores skoler. De virker slidte og gamle. Det er ikke noget moderne familier tiltrækkes af. Derfor er det positivt, at se, at Privatskolen Als går forrest og opfører en helt ny skole i Sønderborg”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Af andre emner mener Jesper Esbensen, vi skal sætte politisk fokus på, er socialpolitikken, hvor han er skuffet over borgmesterens udmelding om, at en fejlprocent på 75 i socialsagerne er acceptabel.

”Vel er det ej! Det er kritisabelt. Borgmesteren er blevet systemets mand og har glemt, at han er borgernes repræsentant. Her svigter han vores svageste i samfundet”.

”Kina er kommet på dagsordenen, og det glæder mig, at vores parti, nærmest ene og alene sagde fra overfor den kinesiske stats propaganda som gallashowet til de Kinesiske Dage er. Jeg kan ikke sige det tydeligt nok. Vi skal ikke modtage gaver fra den kinesiske regering her i Sønderborg. Kina er et kommunistisk diktatur og skal i stedet møde kritik. Også der skuffer borgmesteren mig”, siger Jesper Esbensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Konservative i Sønderborg Kommune, Søren Tylvad Andersen, siger:

”Jeg er kisteglad for, at vi nu har fået valgt Jesper Esbensen som spidskandidat. Jesper Esbensen har været aktiv hos os Konservative i mange år og var kandidat til byrådet i 2017. Han er bundsolid, har et stærkt konservativt kompas og indsigt i mange centrale områder. Vi fortsætter nu arbejdet med at sætte et stærkt kandidatteam omkring spidskandidaten”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...