Kreativt marked i Røde Næb ved Mjels Vig

24. maj 2017 Nordborg

16 kunsthåndværkere fra foreningen Stalden byder både lørdag og søndag mellem 11 og 17 velkommen til deres årlige kreative marked på den gamle gård i Røde Næb ved den smukke Mjels Vig.

Det er 13. gang, den smukke, gamle gård danner rammen om et kunsthåndværkmarked, med bl.a. akvareller, malerier, keramik, tekstil, strik, filt, knive, trædrejning, glaskunst, smykker, modelskibe og meget mere, skriver Stalden i en pressemeddelelse.

Der er i år kommet nye kunstnere til. Blandt dem en billedkunstner fra Tyskland og en ”modelskibsbygger”, en del har dog været med i flere år.

Artiklen fortsætter under annoncen

På stranden lægger den lille fiskerhytte hus til Frank Olsen med sine flotte håndlavede knive.

Strikkekendis Mette Larsen er også med igen.

Der vil også være et lille loppemarked.

Og så er der selvfølgelig svaneparret på stranden.

Udstillerne er: Inger Dethlefsen, Bente Rotzler, Jytte Larsen, Kirsten Hamann, Mette Larsen, Anne Bossen, Helen Lausten, Frank Olsen, Jens Todsen, Rene Brodersen, Anne Marie Just. Claudia Koopmann, Brian Pustelnik, Sussie Herold. Erika Reinke, Holger Klingner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Augustenborg, Samfund

Byudviklingsmesse: Det handler om Augustenborgs fremtid

23. maj 2022 Augustenborg

Hertugbyens Bevaringsforening arrangerer i samarbejde med flere andre foreninger en Borgerworkshop og Byudviklingsmesse, som skal finde sted søndag den 12. juni fra klokken 13 til 17 i Augustenborg-hallerne i forbindelse med kommunens Masterplan for Hertugbyen. Augustenborgs fremtid afhænger af, at det lykkes at renovere og genopbygge Augustenborgs gamle bydel og havn, et projekt som kommunen […]

Læs mere...