Kulturnatten: Kom og nyd C.V. Jørgensen herlige sange

17. august 2022 Kultur
Michael Moldt og Ulrik Andersen. Foto: Ole Kæhler
Michael Moldt og Ulrik Andersen. Foto: Ole Kæhler

På fredag, hvor Kulturnatten breder sig langs havnen, kan du gå hen omkring Havbogade klokken 19:30 og høre C.V. Jørgensen Jam spille en masse af de gode C.V. Jørgensen-sange. Bandet består af Michael Moldt: Vokal og guitar. Søren Aagesen: Guitar. Ulrik Andersen: Bas. Kenneth Paulsen Grøndahl: Keys og Jim Lorenzen: Trommer.

“C.V. Jørgensen Jam startede på en lidt pudsig måde og det var Ulrik Andersen, som havde skrevet en C.V. Jørgensen-musical og han spurgte om jeg ville tage rollen som C.V. Jørgensen”, siger Michael Moldt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at der blev øvet en del på Det Lille Teater og samtidig ventede gruppen på, at CV Jørgensen gav tilladelse til, at de lavede musicalen.

“Der gik lang tid uden vi hørte noget fra C.V. Jørgensen, så vi blev enige om bare at tage ud og synge hans sange. Det skal der nemlig ikke tilladelse til”, siger Michael Moldt og bandet har spillet en hel del koncerter siden marts.

“Og forresten har C.V. Jørgensen i mellemtiden givet grønt lys for Ulrik Andersens musical, som kommer til april”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst i juli spillede C.V. Jørgensen Jam koncert på Rådhustorvet i Sønderborg og det var ren nostalgi for alle dem, der husker dengang, hvor C.V. Jørgensen kunne høres til koncerter og især i radioen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...