Kulturnatten: Sønderborg Floorball Club fortjent hædret med Brobyggerprisen

20. august 2022 Sønderborg

Sønderborg Floorball Club får Brobyggerprisen, fordi deres indsats indsats er helt uundværlig for minoritetsgrupperne i området, som bliver budt velkommen fra alle fronter, siger formand for Integrationsrådet, Faisal Shojai i forbindelse med overrækkelsen af prisen på Kulturnatten.

”Det er rigtigt dejligt, at det store arbejde, som vi laver, er bemærket”, siger formanden for Sønderborg Floorball Club, Petteri Nevalainen, til SønderborgNYT.

”Der er rigtig mange nationaliteter i vores klub og det er med til at gøre den spændende. Vi alle sammen bliver meget klogere på andre kulturer”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både trænere og medlemmer giver internationale medlemmer mulighed for at udvikle egne danskkundskaber og samtidig blive introduceret til den danske foreningskultur. Derved bliver Sønderborg Floorball Club en naturlig indgang til det danske samfund og en måde at skabe sig et netværk i lokalmiljøet.

Klubben har på det seneste også tilbudt floorball for ukrainske børn med hjælp fra klubbens ukrainske spiller som træner og tolk.

Også organisationerne Baba Sønderborg og Bydelsmødrene Sønderborg var indstillet til prisen. Begge er fællesskaber, der med udgangspunkt i familien og lokalområderne har fokus på integration.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...