Kulturnatten: Sønderborg Floorball Club fortjent hædret med Brobyggerprisen

20. august 2022 Sønderborg

Sønderborg Floorball Club får Brobyggerprisen, fordi deres indsats indsats er helt uundværlig for minoritetsgrupperne i området, som bliver budt velkommen fra alle fronter, siger formand for Integrationsrådet, Faisal Shojai i forbindelse med overrækkelsen af prisen på Kulturnatten.

”Det er rigtigt dejligt, at det store arbejde, som vi laver, er bemærket”, siger formanden for Sønderborg Floorball Club, Petteri Nevalainen, til SønderborgNYT.

”Der er rigtig mange nationaliteter i vores klub og det er med til at gøre den spændende. Vi alle sammen bliver meget klogere på andre kulturer”, siger han.

Både trænere og medlemmer giver internationale medlemmer mulighed for at udvikle egne danskkundskaber og samtidig blive introduceret til den danske foreningskultur. Derved bliver Sønderborg Floorball Club en naturlig indgang til det danske samfund og en måde at skabe sig et netværk i lokalmiljøet.

Klubben har på det seneste også tilbudt floorball for ukrainske børn med hjælp fra klubbens ukrainske spiller som træner og tolk.

Også organisationerne Baba Sønderborg og Bydelsmødrene Sønderborg var indstillet til prisen. Begge er fællesskaber, der med udgangspunkt i familien og lokalområderne har fokus på integration.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...
>