KV17: SønderborgNYT er med hele dagen

21. november 2017 KV2017

Mandag tog SønderborgNYT hul på dækningen af kommunalvalget i Sønderborg, hvor vi havde samtlige opstillede partier og lister i studiet til et direkte TV-interview, som du kan gense på SønderborgNYTs Facebookside.

SønderborgNYT er med på Facebook Live når valgstederne åbner klokken 8 og dagen igennem vil vi følge valget med live-interviews og reportager, historier og masser af billeder fra hele Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

I eftermiddag rykker SønderborgNYT redaktionen til det tidligere bibliotek på Kongevej 19, hvor vi er med til åbningen af valgcafeen, hvor alle er i øvrigt er velkommen til at deltage.

Valgstederne lukker klokken 20 og herefter følger SønderborgNYT optællingen af stemmer og vi vil offentliggøre resultaterne fra de enkelte valgsteder så hurtigt som vi får adgang til stemmetallene. Dette krydret med direkte TV interviews og reportager fra valcafeen med de mange politikerne og gæster, som vil være samlet i valgcafeen i det tidligere bibliotek på Kongevej aftenen igennem

Når det endelig resultat er kendt sent tirsdag aften gå forhandlingerne i gang mellem de politiske partier, hvor Sønderborgs kommende borgmester skal findes. SønderborgNYT er med hele aftenen – og følger forhandlingerne natten igennem.

Velkommen til en stor valgdag på SønderborgNYT. Følg med her eller på vores Facebookside, hvor vi sender masser af direkte TV interviews og reportager fra kommunalvalget i Sønderborg.

God valgdag til alle.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk