KV21: Charlotte Riis Engelbrecht føler ikke hun er færdig med byrådsarbejdet

12. november 2021 KV21
Charlotte Riis Engelbrecht. Foto: Benny Engelbrecht
Charlotte Riis Engelbrecht. Foto: Benny Engelbrecht

Charlotte Riis Engelbrecht fra Socialdemokratiet er slet ikke færdig med at arbejde sammen med landsbyerne, som er godt på vej med deres udvikling.

”Det går godt, men vi er i en proces og det er selvfølgelig vigtigt for mig, jeg får vælgernes opbakning til at fortsætte med indsatsen”, siger Charlotte Riis Engelbrecht til SønderborgNYT.

Hun fortæller, at arbejdet med landsbyerne, natur og fødevarer er spændende – og det er bestemt et gode, at der er rigtigt mange frivillige ildsjæle med på holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har et rigtigt tæt og godt forhold til de mange frivillige og vi skal selvfølgelig passe på ikke at drive rovdrift på dem. De bruger rigtigt meget af deres tid på at arbejde for deres lokalområde”, siger Charlotte Riis Engelbrecht.

Det seneste område, hvor der er kommet frivillige på banen, det er indenfor natur og fødevarer, hvor der også er gang i en udvikling.

”Og det er rigtig dejligt at den udvikling bliver båret af rigtig mange mennesker”.

En af de ting, som Charlotte Riis Engelbrecht vil sikre sig, det er at landsbyerne afspejles i kommuneplanen, så der står, hvad der sker i hver enkelt af dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det skal også gøres tydeligt, at man faktisk både kan bo og arbejde – have virksomhed – i landsbyerne. De er lette at komme til og fra og der er internet”.

Når den socialdemokratiske byrådskandidat tænker udvikling, så gælder det i hele kommunen. Sønderborg by, de såkaldte centerbyer og landsbyerne.

”Det hele hænger jo sammen. Vi skal finde byggegrunde til erhverv i landsbyer, vi skal lave små byrum i Sønderborg by, kulturlivet skal bredes ud”.

Hun fortæller, der er gang i rigtig mange gode ting indenfor kommunegrænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Et Center for Verdensmål er på vej, vi har ProjectZero, vi har de skønne lokale fødevarer og vi har den Kongelige Køkkenhave og mere er på vej”.

Charlotte Riis Engelbrecht har også handicappede og udviklingshæmmede i sine tanker.

”Og jeg er rigtig glad for, at en del af dem er kommet ud af de beskyttede værksteder og i dag møder på arbejde i Bilka og Den Kongelige Køkkenhave, så deres liv minder om det liv, der leves af mange ’skingrende, normale’.

Redaktionen anbefaler:

Artiklen fortsætter under annoncen

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...