KV21 – Debat: Vi skal stoppe mobning

14. november 2021 KV21

Byrådskandidat Thomas Kristensen, Socialdemokratiet, skriver: 

Stop mobning. Fri for mobberi på skoler og arbejdspladser. Fri for mobberi bygger på de fire kerneværdier tolerance, respekt, omsorg og mod.

Vi skal skabe fokus, og gribe ind. Mobning har store konsekvenser for både for børn og voksne. Alt for mange børn og voksne bliver ofre for mobning og det sætter lange dybe spor i livet.

Kære byrådsmedlemmer og kandidater. Lad os sammen sætte fokus på den stigning af mobning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal finde den gamle røde kuffert frem, og pakke den med gode forslag og bruge dem ude på skoler og arbejdspladser, hvor der er børn og voksne som bliver ofre for mobning.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...