KV21 – Debat: Vi skal stoppe mobning

14. november 2021 KV21

Byrådskandidat Thomas Kristensen, Socialdemokratiet, skriver: 

Stop mobning. Fri for mobberi på skoler og arbejdspladser. Fri for mobberi bygger på de fire kerneværdier tolerance, respekt, omsorg og mod.

Vi skal skabe fokus, og gribe ind. Mobning har store konsekvenser for både for børn og voksne. Alt for mange børn og voksne bliver ofre for mobning og det sætter lange dybe spor i livet.

Kære byrådsmedlemmer og kandidater. Lad os sammen sætte fokus på den stigning af mobning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal finde den gamle røde kuffert frem, og pakke den med gode forslag og bruge dem ude på skoler og arbejdspladser, hvor der er børn og voksne som bliver ofre for mobning.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...