KV21: X-factor-stjerne i spidsen for Radikale Venstre

19. januar 2021 KV21
Emil Wismann. Foto: Mathias Gehler Bach Andersen
Emil Wismann. Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Det var en enig partiforening, der på et digitalt opstillingsmøde mandag aften valgte den 22-årige Emil Wismann som spidskandidat for partiets liste til det kommende kommunalvalg.

”Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os at finde en så stærk profil til vores kandidathold. Emil Wismann er utrolig engageret og jeg er sikker på han kommer til at gøre en forskel til kommunalvalget”, siger formande for Radikale Venstre i Sønderborg, Anders Dohn Sonne, i en pressemeddelelse.

Emil Wismann er et kendt ansigt i de sønderjyske stuer, fordi han i maj 2020 nåede helt til finalen i X-factor.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Ligesom i X-factor, vil jeg altid være tro mod mig selv og holde faste i mine værdier”, fortæller Emil Wismann, der blev hyldet for at køre sin egen stil igennem hele X-factor-showet.

Interessen for politik har været til stede siden barnsben hos den radikale spidskandidat.

”Jeg elsker en god politisk diskussion. Især når den bygger på et fagligt grundlag”, siger Emil Wismann, der glæder sig til at sparke valgkampen i gang med sit kampagnehold fra den lokale partiforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Emil Wismann bor i Gråsten og arbejder til daglig som ungdomskonsulent ved Dansk Metal.

Han er født og opvokset i Nyborg og flyttede i 2015 til Sønderborg for at starte sin uddannelse som datatekniker ved Danfoss, som han afsluttede i foråret 2020.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...