LA-banner ramt af hærværk

Privat foto
Privat foto
24. maj 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Der gik ikke mange timer, før de første hærværk fandt sted i valgoptakten til dette års valg til Europa-Parlamentet. Denne gang var det et stort banner på 3×15 meter ud til Sønderborgmotorvejen, mellem afkørsel Felsted og Avnbøl, tæt på Kidingvej.

Banneret var med Liberal Alliances spidskandidat, Henrik Dahl, samt partilederen, Alex Vanopslagh.

Det lokale bestyrelsesmedlem, Per Schubert, havde sat banneret op på et par vogne og spændt det godt fast med strips og jernrør:

“Så får jeg en sms om, at banneret blafrede underligt. Så det kørte jeg straks ud for at se”, siger Per Scubert i en pressemeddelelse.  Han vurderer, at det er hærværk:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Røret mellem de to vogne er væk, stripsene er fjernet, og ringene ude af banneret. Så meget har det heller ikke blæst”.

Banneret er – efter bedste evne – sat op igen, men fremstår ikke i den stand, som var tiltænkt.

Det er ikke første gang, at politiske bannere langs motorvejen får uventet besøg. Tidligere er et kæmpebanner af Pernille Vermund blevet stjålet.

Liberal Alliance i Sønderborg Kommune har meldt episoden politiet.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...