Lærer på skole testet positiv for Covid-19 – klasse sendt hjem

26. maj 2021 Sundeved

En lærer på Dybbøl-Skolen er tirsdag testet positiv for Covid-19 i en kvik-test og smittetilfældet har betydet, at en klasse i 6. årgang samt to medarbejdere – ud over den smittede – sendes hjem, fordi de betragtes som nære kontakter.

Det er normalt kun ved en positiv pcr-test, at klasser og kollegaer sendes hjem, men det er alligevel sket i dette tilfælde, fordi læreren havde symptomer.

Den positive test er sket ved en kviktest, og derfor skal læreren nu have taget en pcr-test for at be- eller afkræfte, om læreren er smittet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis pcr-testen viser, at læreren er smittet, så skal alle elever i klassen samt de to kolleger testes to gange.  Er pcr-testen negativ, så behøver elever og lærere ikke at blive testet og kan vende tilbage til skolen, når svaret er kommet.

Alle skolens forældre er orienteret ligesom klassen har fået særskilt besked.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...