Læserbrev: På med Ja-hatten og ræk en hånd til Nordborg

7. maj 2013 Debat

Socialudvalgsformand Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

 

Jeg kan forstå at Venstre og Peter Hansen stadig er sure over placeringen af Sundhedshuset i Nordborg. Så sure at de ikke vil de ikke hjælpe med til at finde den eneste rigtige løsning for placering af kursusafdelingen og de tilhørende arbejdspladser, som kan medvirke til at styrke centerbyen Nordborg.

Peter Hansen skal finde Ja-Hatten frem.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Tag nu JA-hatten på Peter, og vis lederskab.

 

Vi kan godt blive enige om at placeringen ved Kvickly var bedre, men projektet var ikke billigere Peter Hansen.  Staten har givet et tilskud på 14 mio.kr til ombygning af eksisterende kommunale bygninger til et sundhedshus, og ikke nybyggeri. Kvickly-forslaget var et nybyggeri, der kostede 7-8 mio.kr mere end opgivet. Det var såvel regionens som kommunens byggesagskyndige enige om. Og det er omkostninger, der skal lægges oven i de 14 mio.kr. som staten har givet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Huslejen ville derfor, efter regionens vurdering, blive så høj, at det ikke ville være attraktivt for yngre læger at leje sig ind i en praksis. Og det er vel det egentlige formål. Lige nu ser det ud til, at der er 5 yngre læger, der gerne vil være en del af Sundhedshuset. Og der er jo dejligt.

 

Det gamle rådhus er den bedste løsning. Nu gælder det om at beholde kursusafdelingen og de tilhørende arbejdspladser i Nordborg.

Kan vi regne med Venstre?

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...