Læserbrev: Stephan Kleinschmidts politiske parløb er velovervejet

3. maj 2013 Debat

Carl Erik Rasmussens efterlyser i sit læserbrev i JV fra den 24. april svar på en række spørgsmål og udtrykker sin betænkelighed ved mit politiske engagement. Jeg har som bekendt en ambition om at udvide mit politiske virke. Det er en aftale med Det Radikale Venstre og Slesvigsk Parti i Sønderborg, der giver mig mulighed for at engagere mig politisk både på lokalt og nationalt niveau. Forudsætningen herfor er, at jeg efter kommunalvalg til efterår kan fortsætte mit engagement for Sønderborg Kommune og i 2015 bliver valgt til Folketinget.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Jeg vil gerne blive endnu stærkere politisk og jeg ønsker at udvide mit arbejde for Sønderjylland til nationalt niveau – Men alt til sin tid og i den rigtige rækkefølge. Indsatsen komplementerer hinanden ved at jeg kan blive inspireret begge veje – fra det lokale til det nationale og omvendt. Jeg vil kunne bruge mit fortsatte engagement i lokalpolitikken til at repræsentere Sønderjylland på Christiansborg.

 

Jeg har slået mine politiske rødder i Slesvigsk Parti, der er det eneste regionale parti i Sønderjylland. Mange synes derfor, at det virker helt naturligt, at mit politiske engagement nu tager afsæt i to midterpartier, der har dannet valgforbund til kommunalvalget. Landspolitisk er Det Radikale Venstre mit ståsted og begge partier har lagt en politisk kurs, hvor der skal søges mest mulig politisk indflydelse. Jeg ser ikke begrænsninger, men muligheder. Jeg ved at arbejdsbyrden bliver stor, men jeg er klar til at tage fat, og fortsætte mit politiske virke for Sønderborg, Sønderjylland og Den Dansk- Tyske Region.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...