Læserindlæg: Det er vigtigt unge mennesker sætter kryds

14. april 2013 Politik

Af Karsten Wohlgemuth

Byrådskandidat, Socialdemokraterne

Der er rigtigt mange unge mennesker, der har mulighed for at stemme for allerførste gang, når der skal sættes kryds til kommunalvalget i november – og det er vigtigt de unge gør brug af deres stemmeret.

Den politik der føres af Byrådet i Sønderborg Kommune handler nemlig også om foreninger dagpleje, børnehaver, skoler, kulturelle tilbud – og andre ting, der har  direkte indflydelse på de unges muligheder for at udfolde sig. Altså handler det om at finde ud af, hvad man selv synes er vigtigt og så stemme på et parti eller en person, der arbejder for de ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

En ny undersøgelse fra i år viser, at kun en tredjedel af de unge mellem 17 og 24 år er helt sikre på, at de vil bruge deres stemme ved kommunalvalget til efteråret. Det synes jeg, vi skal lave om på, så mange flere unge stemmer, fordi det har betydning for de unge, hvem der sætter rammerne for udfoldelsesmulighderne her i Sønderborg. Skal vi have lidt eller meget kultur, meget eller lidt foreningsliv, gode busforbindelser. Det er også dét, de unges stemmer handler om.

Alle stemmer er vigtige  – for stemmerne afspejler sig i det byråd, som sætter sig i byrådssalen – og her er det vigtigt, at alle interesser varetages, også de unges.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...