Læserindlæg: Godt gået Sønderborg

11. maj 2013 Debat

Kulturudvalgsformand Stefan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

2013 er et stort idrætsår i Sønderborg Kommune med mange internationale stævner. For Sønderborg markerer sig ved at tiltrække sportslige events med internationale dimensioner. Til august afvikles EM i U19 kvindehåndbold i Broager Sparekasse Skansen og der sejles verdensmesterskaber i Europajolle i Sønderborg Bugt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme måned kommer Post Danmark Rundt til Sønderborg med to etaper. Disse sportslige begivenheder profilerer byen og kommunen, og giver os øget turisme, større omsætning og mere liv i by og butikker. Godt gået.

Stephan Kleinschmidt skriver, at Sønderborg har godt fat i sport.

 

Tak til Sønderborg Yacht Club og de øvrige initiativtagere. Det er meget positivt, at vi i Sønderborg Kommune har en række aktive foreninger, der er klar til at stå bag store sportsbegivenheder. Det er min ambition at Sønderborg Kommune søger samarbejdet for at tiltrække, markedsføre og afholde større internationale idrætsbegivenheder i Sønderborg og Sønderjylland, herunder også breddeidrætsbegivenheder. Vi skal fortsætte det gode samarbejde med de danske sportsforbund, kommunens foreninger, de sønderjyske kommuner og regionen. Lad os kaste bolden op og tage initiativ til at udvikle nye fælles kulturelle og folkelige/sportslige events til glæde for hele Sønderborg Kommune.

 

Vi har med succes udviklet og opgraderet idrætsfaciliteter, for idrætten spiller en stor rolle i Sønderborg Kommune, der både er bredde- og eliteidrætskommune.  Lad os derfor bestræbe os på at lægge omgivelser til endnu flere fremtidige nationale og internationale sportsbegivenheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk