Læserindlæg: Godt gået Sønderborg

11. maj 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Kulturudvalgsformand Stefan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

2013 er et stort idrætsår i Sønderborg Kommune med mange internationale stævner. For Sønderborg markerer sig ved at tiltrække sportslige events med internationale dimensioner. Til august afvikles EM i U19 kvindehåndbold i Broager Sparekasse Skansen og der sejles verdensmesterskaber i Europajolle i Sønderborg Bugt. Samme måned kommer Post Danmark Rundt til Sønderborg med to etaper. Disse sportslige begivenheder profilerer byen og kommunen, og giver os øget turisme, større omsætning og mere liv i by og butikker. Godt gået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt skriver, at Sønderborg har godt fat i sport.

 

Tak til Sønderborg Yacht Club og de øvrige initiativtagere. Det er meget positivt, at vi i Sønderborg Kommune har en række aktive foreninger, der er klar til at stå bag store sportsbegivenheder. Det er min ambition at Sønderborg Kommune søger samarbejdet for at tiltrække, markedsføre og afholde større internationale idrætsbegivenheder i Sønderborg og Sønderjylland, herunder også breddeidrætsbegivenheder. Vi skal fortsætte det gode samarbejde med de danske sportsforbund, kommunens foreninger, de sønderjyske kommuner og regionen. Lad os kaste bolden op og tage initiativ til at udvikle nye fælles kulturelle og folkelige/sportslige events til glæde for hele Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Vi har med succes udviklet og opgraderet idrætsfaciliteter, for idrætten spiller en stor rolle i Sønderborg Kommune, der både er bredde- og eliteidrætskommune.  Lad os derfor bestræbe os på at lægge omgivelser til endnu flere fremtidige nationale og internationale sportsbegivenheder.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...