Læserindlæg: Hvad mener byrådskandidater om vindmøller?

20. april 2013 Politik

Jette Moos, Avnbøløstenvej 24 skriver:

 

Det har vist sig at der kører 21 % færre biler på Sønderborg motorvejen end beregnet. Så kritikerne fik ret. Der var ikke brug for en motorvej! ( Ifølge Radio Syd den  22/3-’13 )

Hvad hvis støjberegningerne ved kæmpe-vindmøller er ligeså langt ude i hampen ?

Ved kæmpevindmøllerne beregnes al støj og lavfrekventsstøj, men det er ikke muligt at få lavet lydmålinger i eget hjem, såfremt man som nabo til møllerne er voldsomt generet at støjen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad når det viser sig at disse beregninger ikke stemmer ?                             

Der laves aktuelt undersøgelser omkring støjgener fra kæmpevindmøller i Canada og Australien.  Som folkevalgt politiker, skylder man så  ikke sine medborgere, at man tager ansvar og lader tvivlen komme borgerne til gode, til der forefindes uvildige undersøgelser om, hvordan vindmøllestøj påvirker mennesker og dyr ?

Kære byrådskandidat meld venligst klart ud, om du er for eller imod kæmpe vindmøller på land  – om du er villig til at ofre naboerne hertil og tvinge os til at være forsøgsobjekter ?

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal vide hvor vi skal sætte vores kryds til kommune valget!

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...