Læserindlæg: Hvad mener byrådskandidater om vindmøller?

20. april 2013 Politik

Jette Moos, Avnbøløstenvej 24 skriver:

 

Det har vist sig at der kører 21 % færre biler på Sønderborg motorvejen end beregnet. Så kritikerne fik ret. Der var ikke brug for en motorvej! ( Ifølge Radio Syd den  22/3-’13 )

Hvad hvis støjberegningerne ved kæmpe-vindmøller er ligeså langt ude i hampen ?

Ved kæmpevindmøllerne beregnes al støj og lavfrekventsstøj, men det er ikke muligt at få lavet lydmålinger i eget hjem, såfremt man som nabo til møllerne er voldsomt generet at støjen.

Hvad når det viser sig at disse beregninger ikke stemmer ?                             

Der laves aktuelt undersøgelser omkring støjgener fra kæmpevindmøller i Canada og Australien.  Som folkevalgt politiker, skylder man så  ikke sine medborgere, at man tager ansvar og lader tvivlen komme borgerne til gode, til der forefindes uvildige undersøgelser om, hvordan vindmøllestøj påvirker mennesker og dyr ?

Kære byrådskandidat meld venligst klart ud, om du er for eller imod kæmpe vindmøller på land  – om du er villig til at ofre naboerne hertil og tvinge os til at være forsøgsobjekter ?

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal vide hvor vi skal sætte vores kryds til kommune valget!

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...