Læserindlæg: Hvad skal politiet bruges til ?

14. april 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Af domsmand og byrådsmedlem Jesper Rosanes:

I forlængelse af den voksende bandekriminalitet, tv-debatter, og den øgede utryghed hos den almindelige borger, står det klart, at ”noget” skal gøres!

Kunne man ikke starte med, at politiet brugte deres uddannelse, til at fange røvere, forbrydere og opretholde ro og orden.

Som domsmand i Landsretten undrer det mig voldsomt, at der ved enhver sag bagest i lokalet sidder to politibetjente i op til otte timer (og hertil kommer, at arrestanten skal transporteres frem og tilbage til fængslet). Var det ikke muligt, at enten et vagtværn eller fængselsvæsenet kunne udføre denne opgave i stedet. Jeg er fuldt ud klar over, at det blot er andre som skal sidde og kigge, læse aviser eller hvad ved jeg, men på den måde kunne politibetjentene gøre det de er uddannet til, og det er sikkert også mere interessant end at sidde i en retssal i op til otte timer og gøre ”ingenting”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Cristian Oprea er videre i X Factor

24. februar 2024 Kultur

Fredag aften var Cristian Oprea fra Sønderborg for første gang på livescenen i X Factor og det var med nummeret Halskæde af Guldimund – og på tilskuerrækkerne sad begge hans forældre. Da fredagens udsendelse nåede til afgørelsen var Cristian Oprea den sidste deltager, som efter tilfældig rækkefølge, blev sendt videre til endnu en uge i […]

Læs mere...