Læserindlæg: Hvad skal politiet bruges til ?

14. april 2013 Politik

Af domsmand og byrådsmedlem Jesper Rosanes:

I forlængelse af den voksende bandekriminalitet, tv-debatter, og den øgede utryghed hos den almindelige borger, står det klart, at ”noget” skal gøres!

Kunne man ikke starte med, at politiet brugte deres uddannelse, til at fange røvere, forbrydere og opretholde ro og orden.

Som domsmand i Landsretten undrer det mig voldsomt, at der ved enhver sag bagest i lokalet sidder to politibetjente i op til otte timer (og hertil kommer, at arrestanten skal transporteres frem og tilbage til fængslet). Var det ikke muligt, at enten et vagtværn eller fængselsvæsenet kunne udføre denne opgave i stedet. Jeg er fuldt ud klar over, at det blot er andre som skal sidde og kigge, læse aviser eller hvad ved jeg, men på den måde kunne politibetjentene gøre det de er uddannet til, og det er sikkert også mere interessant end at sidde i en retssal i op til otte timer og gøre ”ingenting”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...