Læserindlæg: Hvad skal politiet bruges til ?

14. april 2013 Politik

Af domsmand og byrådsmedlem Jesper Rosanes:

I forlængelse af den voksende bandekriminalitet, tv-debatter, og den øgede utryghed hos den almindelige borger, står det klart, at ”noget” skal gøres!

Kunne man ikke starte med, at politiet brugte deres uddannelse, til at fange røvere, forbrydere og opretholde ro og orden.

Som domsmand i Landsretten undrer det mig voldsomt, at der ved enhver sag bagest i lokalet sidder to politibetjente i op til otte timer (og hertil kommer, at arrestanten skal transporteres frem og tilbage til fængslet). Var det ikke muligt, at enten et vagtværn eller fængselsvæsenet kunne udføre denne opgave i stedet. Jeg er fuldt ud klar over, at det blot er andre som skal sidde og kigge, læse aviser eller hvad ved jeg, men på den måde kunne politibetjentene gøre det de er uddannet til, og det er sikkert også mere interessant end at sidde i en retssal i op til otte timer og gøre ”ingenting”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...