Læserindlæg: Hvad skal politiet bruges til ?

14. april 2013 Politik

Af domsmand og byrådsmedlem Jesper Rosanes:

I forlængelse af den voksende bandekriminalitet, tv-debatter, og den øgede utryghed hos den almindelige borger, står det klart, at ”noget” skal gøres!

Kunne man ikke starte med, at politiet brugte deres uddannelse, til at fange røvere, forbrydere og opretholde ro og orden.

Som domsmand i Landsretten undrer det mig voldsomt, at der ved enhver sag bagest i lokalet sidder to politibetjente i op til otte timer (og hertil kommer, at arrestanten skal transporteres frem og tilbage til fængslet). Var det ikke muligt, at enten et vagtværn eller fængselsvæsenet kunne udføre denne opgave i stedet. Jeg er fuldt ud klar over, at det blot er andre som skal sidde og kigge, læse aviser eller hvad ved jeg, men på den måde kunne politibetjentene gøre det de er uddannet til, og det er sikkert også mere interessant end at sidde i en retssal i op til otte timer og gøre ”ingenting”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...