Læserindlæg: Jobcenter-besparelser får os ikke til at juble

27. april 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

 

Regeringen kæmper desperat for at bringe Danmark bare nogenlunde helskindet igennem den værste økonomiske krise siden 2. verdenskrig.

Man kan mene, hvad man vil om de forskellige tiltag, men alt er fokuseret på at holde hjulene i gang og skaffe eller opretholde arbejdspladser, og ruste os til fremtiden.

Erik Lauritzen mener, ledige betaler for Jobcenters “succes”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalt – altså her i Sønderborg – forventer Venstres formand for Arbejdsmarkedsudvalget, at vi alle skal juble over at der er sparet 18 millioner kroner på udgifterne i Jobcenter. Pengene er sparet på de aktiviteter, der kunne bringe ledige i en bedre position. Enten i arbejde eller i uddannelse og dermed bedre rustet til at springe når jobbet viser sig.

18 millioner kroner pynter da på kassebeholdningen, men på sigt kan det vise sig at være dyrt, fordi det handler om mennesker.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...