Læserindlæg: Jobcenter-besparelser får os ikke til at juble

27. april 2013 Politik

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

 

Regeringen kæmper desperat for at bringe Danmark bare nogenlunde helskindet igennem den værste økonomiske krise siden 2. verdenskrig.

Man kan mene, hvad man vil om de forskellige tiltag, men alt er fokuseret på at holde hjulene i gang og skaffe eller opretholde arbejdspladser, og ruste os til fremtiden.

Erik Lauritzen mener, ledige betaler for Jobcenters “succes”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalt – altså her i Sønderborg – forventer Venstres formand for Arbejdsmarkedsudvalget, at vi alle skal juble over at der er sparet 18 millioner kroner på udgifterne i Jobcenter. Pengene er sparet på de aktiviteter, der kunne bringe ledige i en bedre position. Enten i arbejde eller i uddannelse og dermed bedre rustet til at springe når jobbet viser sig.

18 millioner kroner pynter da på kassebeholdningen, men på sigt kan det vise sig at være dyrt, fordi det handler om mennesker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...