Læserindlæg: Jobcenter-besparelser får os ikke til at juble

27. april 2013 Politik

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

 

Regeringen kæmper desperat for at bringe Danmark bare nogenlunde helskindet igennem den værste økonomiske krise siden 2. verdenskrig.

Man kan mene, hvad man vil om de forskellige tiltag, men alt er fokuseret på at holde hjulene i gang og skaffe eller opretholde arbejdspladser, og ruste os til fremtiden.

Erik Lauritzen mener, ledige betaler for Jobcenters “succes”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalt – altså her i Sønderborg – forventer Venstres formand for Arbejdsmarkedsudvalget, at vi alle skal juble over at der er sparet 18 millioner kroner på udgifterne i Jobcenter. Pengene er sparet på de aktiviteter, der kunne bringe ledige i en bedre position. Enten i arbejde eller i uddannelse og dermed bedre rustet til at springe når jobbet viser sig.

18 millioner kroner pynter da på kassebeholdningen, men på sigt kan det vise sig at være dyrt, fordi det handler om mennesker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...