Læserindlæg: Jobcenter-besparelser får os ikke til at juble

27. april 2013 Politik

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

 

Regeringen kæmper desperat for at bringe Danmark bare nogenlunde helskindet igennem den værste økonomiske krise siden 2. verdenskrig.

Man kan mene, hvad man vil om de forskellige tiltag, men alt er fokuseret på at holde hjulene i gang og skaffe eller opretholde arbejdspladser, og ruste os til fremtiden.

Erik Lauritzen mener, ledige betaler for Jobcenters “succes”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalt – altså her i Sønderborg – forventer Venstres formand for Arbejdsmarkedsudvalget, at vi alle skal juble over at der er sparet 18 millioner kroner på udgifterne i Jobcenter. Pengene er sparet på de aktiviteter, der kunne bringe ledige i en bedre position. Enten i arbejde eller i uddannelse og dermed bedre rustet til at springe når jobbet viser sig.

18 millioner kroner pynter da på kassebeholdningen, men på sigt kan det vise sig at være dyrt, fordi det handler om mennesker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...