Læserindlæg: Lærerkonflikten skiller vandene

14. april 2013 Politik

Af borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne

Lærerkonflikten går ind i 3. uge. Konflikten skiller vandene også blandt politikere på tværs af partier.

KL er ubøjelige og jeg skal som byrådsmedlem som udgangspunkt bakke om det “min” bestyrelse i KL, har besluttet. Jeg kan bare ikke! Jeg er enig i at den omfattende optimering af hele den offentlige sektor også må omfatte lærerne og deres arbejdstidsaftaler. Jeg er selv lærer og arbejder under vilkår der ligner folkeskolelærernes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen har det svært med KL.

På min arbejdsplads planlægger ledere og lærere i fælleskab altid med det mål at yde det bedste for eleverne. At være lærer og arbejde med børn og unge er ikke at sidestille med en produktionsvirksomhed.

At tale om at “normalisere” området er volapyk.

Hvad er normalt?

Min påstand er, at der indenfor en central arbejdstidsaftale med lærerne sagtens kan opnåes fleksibilitet og mere undervisning og bedre kvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bondo har tilbudt justeringer, om det er nok ved jeg ikke men Zieglers kategoriske afvisning bringer ihvertfald ingenting.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...