Læserindlæg: Lærerkonflikten skiller vandene

14. april 2013 Politik

Af borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne

Lærerkonflikten går ind i 3. uge. Konflikten skiller vandene også blandt politikere på tværs af partier.

KL er ubøjelige og jeg skal som byrådsmedlem som udgangspunkt bakke om det “min” bestyrelse i KL, har besluttet. Jeg kan bare ikke! Jeg er enig i at den omfattende optimering af hele den offentlige sektor også må omfatte lærerne og deres arbejdstidsaftaler. Jeg er selv lærer og arbejder under vilkår der ligner folkeskolelærernes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen har det svært med KL.

På min arbejdsplads planlægger ledere og lærere i fælleskab altid med det mål at yde det bedste for eleverne. At være lærer og arbejde med børn og unge er ikke at sidestille med en produktionsvirksomhed.

At tale om at “normalisere” området er volapyk.

Hvad er normalt?

Min påstand er, at der indenfor en central arbejdstidsaftale med lærerne sagtens kan opnåes fleksibilitet og mere undervisning og bedre kvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bondo har tilbudt justeringer, om det er nok ved jeg ikke men Zieglers kategoriske afvisning bringer ihvertfald ingenting.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...