Læserindlæg: Lærerkonflikten skiller vandene

14. april 2013 Politik

Af borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne

Lærerkonflikten går ind i 3. uge. Konflikten skiller vandene også blandt politikere på tværs af partier.

KL er ubøjelige og jeg skal som byrådsmedlem som udgangspunkt bakke om det “min” bestyrelse i KL, har besluttet. Jeg kan bare ikke! Jeg er enig i at den omfattende optimering af hele den offentlige sektor også må omfatte lærerne og deres arbejdstidsaftaler. Jeg er selv lærer og arbejder under vilkår der ligner folkeskolelærernes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen har det svært med KL.

På min arbejdsplads planlægger ledere og lærere i fælleskab altid med det mål at yde det bedste for eleverne. At være lærer og arbejde med børn og unge er ikke at sidestille med en produktionsvirksomhed.

At tale om at “normalisere” området er volapyk.

Hvad er normalt?

Min påstand er, at der indenfor en central arbejdstidsaftale med lærerne sagtens kan opnåes fleksibilitet og mere undervisning og bedre kvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bondo har tilbudt justeringer, om det er nok ved jeg ikke men Zieglers kategoriske afvisning bringer ihvertfald ingenting.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 112, Sønderborg

Brand i kælderen i boligblok

30. juli 2021 112

Omkring 23:30 blev Sønderborg Brand og Redning torsdag kaldt ud til en brand i en boligblok i Ringgade i Sønderborg. “Der var ild i en tørretumbler i kælderen og alle beboere i opgangene blev evakueret”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at branden hurtigt blev slukket. “Så her klokken oo:20 er alle […]

Læs mere...