Læserindlæg: Med loven i hånden gør man altid det rette

29. april 2013 Politik

Af Carsten Frederiksen, Smedetoft 17, Avnbøl:

Aldrig vil jeg kunne glemme Tøndersagen, hvor et barn blev solgt til sex med aldrende mænd, men kommunen havde gjort alting rigtigt, man havde nemlig fulgt loven.

Sønderborg byråd ved, at støjen fra de store vindmøller kan resultere i hjertekarsygdomme, stress, koncentrationsbesvær, man ved blot ikke i hvilken udstrækning.

Sønderborg byråd ved, at strømmen  i dag og i fremtiden grundet den teknologiske udvikling, kan laves billigere på havet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg byråd mener, at store vindmøller kan kollidere med  udviklings mulighederne i Nybøl og på sigt i V. Sottrup, altså at naboskab er en dårlig handelsvare.

Sønderborg byråd ved, at vindmøllebekendtgørelsen ikke beskytter naboerne.

Sønderborg byråd ved, at der er en mulighed for at bekendtgørelsen kan laves om, så den kan beskytte naboerne.

Sønderborg byråd ved, at der anbefales en afstand mellem mølleområderne på 28 x møllens højde. Dette overholdes ikke på Sundeved med 1,8 km mellem Avnbøløsten og V. Sottrup og 3,1 km. mellem Blans og Avnbøløsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg byråd foreslår, at vi som borgere går til folketinget for at få dem til at ændre bekendtgørelsen.

Sønderborg byråd ved, at energimålet først skal nås i 2020.

Ingen lov påbyder kommunen at godkende vindmølleplaner, der risikerer i foreksempel Avnbøløsten, at ødelægge livskvaliteten for mindst 198 husstande og at påvirke 36 børn i Ullerup børnehave, samt ca. 125 skolebørn bosiddende i området og tidl. psykisk syge på familiekollektivet Langagergård.

“Men blot vi følger loven, gør vi intet forkert.” siger politikere og lodsejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du vide mere, så se www.vmmo.dk eller www.stilhed.eu.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...