Læserindlæg: Peter Hansen undres over Socialdemokraterne

22. april 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det har været interessant at følge udmeldingerne fra Socialdemokraterne her på det sidste.

I byrådssalen har vi set tidligere borgmester Jan Prokopek Jensen undsige kulturhovedstads-satsningen, et projekt han selv var med til at sætte i gang, da han var borgmester. Det blev senere fulgt op med at stemme nej til temaplanen for vindmøller, der er en vigtig del af ProjectZero-strategien som selvsamme borgmester også var medinitiativ tager til.

Peter Hansen undres over Socialdemokraterne.
Artiklen fortsætter under annoncen

Nu sår borgmesterkandidat Erik Lauritzen så tvivl om havneprojektet ved at melde, at man ønsker Ewers pakhus revet ned, da man mener det bliver for dyrt. Samtidig udtrykker han tvivl om beslutningsgrundlaget i byrådet.

Ewers Pakhus bliver en del af fremtidens Multikulturhus.

Jeg skal ikke her gøre mig til talsmand for om pakhuset skal bevares. Det er der rigtig mange meninger om. Jeg synes bare, det er ærgerligt når vi er midt i processen. Vi har netop vundet en arkitekt konkurrence om fremtidens bibliotek støttet af Real Dania fonden. Ingen ved på nuværende tidspunkt, hvor meget vi kan hente af støtte i diverse fonde til at realisere projektet – og ingen ved hvad prisen bliver – med eller uden støtte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad vil socialdemokraterne i grunden med Sønderborg kommune?

I Venstre vil vi udvikle havneområdet som vi gjorde med Alsion. Vi er godt i gang og jeg er sikker på at 2013 vil byde på flere initiativer. Vi vil fastholde energien og dynamikken, så vi ikke går i stå.
Det er vigtigt at vi sender de rigtige signaler så vi ikke gør fremtidige investorer nervøse og usikre.