Læserindlæg: Sænk skatten i Sønderborg

13. maj 2013 Debat

Andreas Olesen, næstformand for VU i Sønderborg skriver:

Det var en glædelig dag, da nyheden om Sønderborg kommunes overskud lød på hele 258 millioner kroner. Et flot overskud der skyldes rettidig omhu fra byrådets side, men hvad skal der gøres af de mange penge?

Sønderborgs borgere betaler 25,20 % i kommuneskat – ikke den højeste skat i Danmark, men den stiger stadig i takt med de sunde tal på bundlinjen. Det giver absolut ingen mening, at skatten stiger i takt med at nyheden om et overskud på over en kvart milliard offentliggøres. Venstres Ungdom Sønderborg ved godt, hvor pengene har det bedst; det er i borgernes lommer!

Artiklen fortsætter under annoncen

Så kære byrådspolitikere; Lad Sønderborg kommune være et godt eksempel for de andre kommuner. Vis Danmark at I vil gå forrest og forkæle jeres borgere. Respekter borgernes penge inden de går til endnu et kunstprojekt eller et dårligt forsøg på at markedsføre Sønderborg.

 

Linje 9: kvart i stedet for halv
Linje 5: Det i stedet for De
Linje 10: i skal være med stort.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...