Læserindlæg: SF vil sikre arbejdspladser på Nordals

2. maj 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Af Jørgen Jørgensen, SF

SF kæmper for at bevare arbejdspladser på Nordals – og det vidner den kommende kursusafdeling om.

Derfor står jeg noget uforstående overfor at Venstre på Nordals mener noget andet. Det synes som om Petter Astrup ikke er ordentligt informeret. Eller ikke vil være det. Det er jo snart valg. Måske du skulle snakke med dine venner i byrådet. Det var nemlig et enigt Økonomiudvalg, også Venstre Hr. Astrup, der besluttede midlertidigt i ét år, at leje nogle tomme bygninger på Jyllandsgade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er til en afdeling af Børn og Uddannelse, der skal flytte et andet lejemål på Blegen, hvor de er opsagt. Og så er det rigtigt, at den lille afdeling af Børn og Familie, der lige nu holder til på Rådhuset, flytter med. Men placeringen på Jyllandsgade er altså en midlertidig placering. Den endelige placering kan meget vel være på Nordals.

Men den store kursusafdelingen med de 20.000 kursister og med tilhørende arbejdspladser, skal pinedød blive i Nordborg for at styrke centerbyen.  Det synes jeg du internt i dit parti, skulle slå et slag for Hr. Astrup.  Vi andre bliver forvirrede, når vi ikke ved hvor vi har Venstre.

29. februar 2024 112, Sønderborg

Hærværk mod Jensens Bøfhus

29. februar 2024 112

Natten mellem søndag og mandag er to ventilationriste på Jensens Bøfhus blevet fyldt med byggeskum. “Det har vi registreret som hærværk”, siger vicepolitiinspektør Henning Marcussen.

Læs mere...