Læserindlæg: SF vil sikre arbejdspladser på Nordals

2. maj 2013 Debat

Af Jørgen Jørgensen, SF

SF kæmper for at bevare arbejdspladser på Nordals – og det vidner den kommende kursusafdeling om.

Derfor står jeg noget uforstående overfor at Venstre på Nordals mener noget andet. Det synes som om Petter Astrup ikke er ordentligt informeret. Eller ikke vil være det. Det er jo snart valg. Måske du skulle snakke med dine venner i byrådet. Det var nemlig et enigt Økonomiudvalg, også Venstre Hr. Astrup, der besluttede midlertidigt i ét år, at leje nogle tomme bygninger på Jyllandsgade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er til en afdeling af Børn og Uddannelse, der skal flytte et andet lejemål på Blegen, hvor de er opsagt. Og så er det rigtigt, at den lille afdeling af Børn og Familie, der lige nu holder til på Rådhuset, flytter med. Men placeringen på Jyllandsgade er altså en midlertidig placering. Den endelige placering kan meget vel være på Nordals.

Men den store kursusafdelingen med de 20.000 kursister og med tilhørende arbejdspladser, skal pinedød blive i Nordborg for at styrke centerbyen.  Det synes jeg du internt i dit parti, skulle slå et slag for Hr. Astrup.  Vi andre bliver forvirrede, når vi ikke ved hvor vi har Venstre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...