Læserindlæg: Slesvigsk Parti imod nye skolelukninger

6. maj 2013 Debat

Af Sven Jensen, Tørsbøl, byrådskandidat for Slesvigsk parti:

 

Da jeg læste dagsorden til Børn- og Uddannelsesudvalgsmødet tirsdag den 07.05.2013 undrede jeg mig over, at der fra forvaltningens side bliver forslået lukning af både Rinkenæs Skole, Nybøl Skole samt Rinkenæs Børnehus.

Desuden bliver der lagt op til, at børnene fra Rinkenæs Skole samt Rinkenæs Børnehus flyttes til Egernsund Skole.

Sven Jensen og Slesvigsk parti får imod flere skolelukninger.
Artiklen fortsætter under annoncen

Det undrer mig, at den nye skolestruktur, der skal træde i kraft fra august 2013 allerede nu står til diskussion igen. Her har et politisk flertal med Slesvigsk Parti besluttet at bevare Rinkenæs Skole samt Nybøl Skole, netop for at man kan tilbyde et skoletilbud i nærområdet.

Allerede dengang vidste man, at Egernsund Skole har været indrettet med et Børneunivers, men man valgte alligevel at lukke skolen. Hvordan må borgerne i Egernsund føle sig, når de læser dette oplæg fra forvaltningen, nu hvor man har flyttet eleverne til omkringliggende skoler, efter at man har kæmpet for at bevare sin skole?

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal forældrene, børnene, bestyrelser samt lokale foreninger igen kæmpe for deres skole og børnehave i stedet for at være med til at implementere fremtidens skole i netop deres nærområde?

I Slesvigsk Parti står vi ved vores beslutning omkring bevarelse af skolerne i nærområdet.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...