Læserindlæg: Slesvigsk Parti imod nye skolelukninger

6. maj 2013 Debat

Af Sven Jensen, Tørsbøl, byrådskandidat for Slesvigsk parti:

 

Da jeg læste dagsorden til Børn- og Uddannelsesudvalgsmødet tirsdag den 07.05.2013 undrede jeg mig over, at der fra forvaltningens side bliver forslået lukning af både Rinkenæs Skole, Nybøl Skole samt Rinkenæs Børnehus.

Desuden bliver der lagt op til, at børnene fra Rinkenæs Skole samt Rinkenæs Børnehus flyttes til Egernsund Skole.

Sven Jensen og Slesvigsk parti får imod flere skolelukninger.
Artiklen fortsætter under annoncen

Det undrer mig, at den nye skolestruktur, der skal træde i kraft fra august 2013 allerede nu står til diskussion igen. Her har et politisk flertal med Slesvigsk Parti besluttet at bevare Rinkenæs Skole samt Nybøl Skole, netop for at man kan tilbyde et skoletilbud i nærområdet.

Allerede dengang vidste man, at Egernsund Skole har været indrettet med et Børneunivers, men man valgte alligevel at lukke skolen. Hvordan må borgerne i Egernsund føle sig, når de læser dette oplæg fra forvaltningen, nu hvor man har flyttet eleverne til omkringliggende skoler, efter at man har kæmpet for at bevare sin skole?

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal forældrene, børnene, bestyrelser samt lokale foreninger igen kæmpe for deres skole og børnehave i stedet for at være med til at implementere fremtidens skole i netop deres nærområde?

I Slesvigsk Parti står vi ved vores beslutning omkring bevarelse af skolerne i nærområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...