Læserindlæg: Slesvigsk Parti imod nye skolelukninger

6. maj 2013 Debat

Af Sven Jensen, Tørsbøl, byrådskandidat for Slesvigsk parti:

 

Da jeg læste dagsorden til Børn- og Uddannelsesudvalgsmødet tirsdag den 07.05.2013 undrede jeg mig over, at der fra forvaltningens side bliver forslået lukning af både Rinkenæs Skole, Nybøl Skole samt Rinkenæs Børnehus.

Desuden bliver der lagt op til, at børnene fra Rinkenæs Skole samt Rinkenæs Børnehus flyttes til Egernsund Skole.

Sven Jensen og Slesvigsk parti får imod flere skolelukninger.
Artiklen fortsætter under annoncen

Det undrer mig, at den nye skolestruktur, der skal træde i kraft fra august 2013 allerede nu står til diskussion igen. Her har et politisk flertal med Slesvigsk Parti besluttet at bevare Rinkenæs Skole samt Nybøl Skole, netop for at man kan tilbyde et skoletilbud i nærområdet.

Allerede dengang vidste man, at Egernsund Skole har været indrettet med et Børneunivers, men man valgte alligevel at lukke skolen. Hvordan må borgerne i Egernsund føle sig, når de læser dette oplæg fra forvaltningen, nu hvor man har flyttet eleverne til omkringliggende skoler, efter at man har kæmpet for at bevare sin skole?

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal forældrene, børnene, bestyrelser samt lokale foreninger igen kæmpe for deres skole og børnehave i stedet for at være med til at implementere fremtidens skole i netop deres nærområde?

I Slesvigsk Parti står vi ved vores beslutning omkring bevarelse af skolerne i nærområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...