Læserindlæg: Socialdemokraterne vil have hele byrådet bag kulturen

25. april 2013 Politik

Erik Laurtizen, socialdemokratisk borgmesterkandidat skriver:

Godt fire timers byrådsmøde onsdag, hvor der blev snakket en del økonomi og meget kultur. Debatten om en kulturstrategi for kommunen bliver af nogle på Facebook udlagt som om, at dele af byrådet er imod at investere i kultur.

Det er en stor fejltolkning. I hvert fald er der hos den største gruppe i byrådet – Socialdemokraterne – ingen tvivl om, at Sønderborg by og kommune har brug for fortsat at stile højt for at gøre kommunen attraktiv.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hele byrådet skal stå bag kulturen, siger Erik Lauritzen.

Skal kommunen udvikles og tiltrække nye borgere og turister,  er det afgørende, at vi kan byde på et bredt og spændende udbud af kulturelle oplevelser og spændende fritidsliv. Kulturen skal støtte op om de øvrige indsatser for at skabe vækst og arbejdspladser til kommunen.

Men det er vigtigt. at det samlede byråd bakker 100 procent op.

Og så må man bare bruge den nødvendige tid til at snakke sig til enighed om strategien, strukturen, ambitionsniveauet og en realistisk økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er stærkt.  hvis hele byrådet kan samles om den opgave.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...