Læserindlæg: Socialdemokraterne vil have hele byrådet bag kulturen

25. april 2013 Politik

Erik Laurtizen, socialdemokratisk borgmesterkandidat skriver:

Godt fire timers byrådsmøde onsdag, hvor der blev snakket en del økonomi og meget kultur. Debatten om en kulturstrategi for kommunen bliver af nogle på Facebook udlagt som om, at dele af byrådet er imod at investere i kultur.

Det er en stor fejltolkning. I hvert fald er der hos den største gruppe i byrådet – Socialdemokraterne – ingen tvivl om, at Sønderborg by og kommune har brug for fortsat at stile højt for at gøre kommunen attraktiv.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hele byrådet skal stå bag kulturen, siger Erik Lauritzen.

Skal kommunen udvikles og tiltrække nye borgere og turister,  er det afgørende, at vi kan byde på et bredt og spændende udbud af kulturelle oplevelser og spændende fritidsliv. Kulturen skal støtte op om de øvrige indsatser for at skabe vækst og arbejdspladser til kommunen.

Men det er vigtigt. at det samlede byråd bakker 100 procent op.

Og så må man bare bruge den nødvendige tid til at snakke sig til enighed om strategien, strukturen, ambitionsniveauet og en realistisk økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er stærkt.  hvis hele byrådet kan samles om den opgave.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...