Læserne reagerer på artiklerne om fejl i kommunens sagsbehandling

27. juni 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Mange læsere har reageret på SønderborgNYTs artikler om fejl i sagsbehandlingen i Sønderborg Kommune. Her er nogle af læsernes ord:

Dennis Petersen skriver:

Hvor er det dog sørgeligt, når forældre, der har et handicappet barn, skal kæmpe en kamp mod kommunen. Som om de mennesker ikke har nok i at være forældre for barnet.

Linda Tækker skriver:

Nej, det er bestemt ikke godt nok.

Det er så træls.

Så jeg tænker, at de kommuner der laver fejl, bør have dagbøder til den fejlvurderets fordel fra fejlen begåes til den rettes. Så kan det være der tænkes i andre kasser. Det er jo in at straffe på pengepungen, så hvorfor ikke også den kommunale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg spørger bare.

Jane Knudsen skriver:

Hvorfor mon vi flygtede fra Sønderborg for to år siden? Min mand blev handicappet og datter syg i 2013 og hold nu k**t altså – selv Ankestyrelsen kritiserer både Børn og Familie men så sandelig også nærmest alle ude på Ellegårdsvej.

Men vi har betalt prisen for den ulidelige sagsbehandling og følgeskader når den rigtige hjælp ikke sættes ind. Selv efter fraflytning skal vi stadig kæmpe med social og senior og en inkompetent jurist, der ikke fatter en bjælde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næ, en stor oprydning i byrådet og en re-organisering og en del ledere på porten – så vil der kunne ydes mere velfærd for mindre og borgere vil kunne komme videre i livet. Alt for mange gange spænder social og senior også ben for at beskæftigelsesindsatsen kan lykkes!

Sven Jensen har stadig min fulde opbakning. Jeg har ikke helt mistet tiltroen til Venstre.

Dorthe Mehlberg skriver:

Det er under alt kritik.

Der skal arbejdes for de børn/unge og deres familier.

Godt det snart er valg igen, så må man håbe at folk er opmærksomme på at stemmer man det samme, så får man det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs artiklen om den høje fejlprocent HER

Læs Venstres reaktion på artiklen HER

 

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...