Liberal Alliance satser på mindst en plads i byrådet

3. januar 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

2016 har været et spændende år for LA. Vi kom i regering, og vi fik sat et tydeligt liberalt aftryk på regeringsgrundlaget, skriver Liberal Alliance i Sønderborg i en pressemeddelelse.

2017 bliver endnu mere spændende for os med et kommunalvalg til november. Vi skal have mindst et og gerne to medlemmer i byrådet.

Det har Sønderborg brug for!

Vi holder opstillingsmøde, hvor vi vælger spidkandidat og øvrige kandidater, den 19. januar 2017 kl 19.30 i Ib Rehne Cairos baglokale i Sønderborg. Du skal være medlem af LA for at stille op, og du skal have været medlem i tre måneder for at kunne stemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men du skal være velkommen, hvis du blot er interesseret i, hvad vi laver.

Du kan melde dig ind på Liberalalliance.dk

Overvejer du at stille op, så kontakt formand for Liberal Alliance Sønderborg, Chris Schack Noesgaard på [email protected] eller på 2055 1528.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...