Liberal Alliance satser på mindst en plads i byrådet

3. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

2016 har været et spændende år for LA. Vi kom i regering, og vi fik sat et tydeligt liberalt aftryk på regeringsgrundlaget, skriver Liberal Alliance i Sønderborg i en pressemeddelelse.

2017 bliver endnu mere spændende for os med et kommunalvalg til november. Vi skal have mindst et og gerne to medlemmer i byrådet.

Det har Sønderborg brug for!

Vi holder opstillingsmøde, hvor vi vælger spidkandidat og øvrige kandidater, den 19. januar 2017 kl 19.30 i Ib Rehne Cairos baglokale i Sønderborg. Du skal være medlem af LA for at stille op, og du skal have været medlem i tre måneder for at kunne stemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men du skal være velkommen, hvis du blot er interesseret i, hvad vi laver.

Du kan melde dig ind på Liberalalliance.dk

Overvejer du at stille op, så kontakt formand for Liberal Alliance Sønderborg, Chris Schack Noesgaard på mail@chrisnoesgaard.dk eller på 2055 1528.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...