Ligeværd Sønderborg: Udvalgsformandens svar viser han er ligeglad

12. juli 2018 Politik

Jørn Thrane fra Ligeværd Sønderborg har læst Børne- og Uddannelsesformandens svar på den kritik, der blev rejst i en artikel på SønderborgNYT tidligere torsdag.

“Det er tydeligt, at det ikke interesserer udvalgsformanden det mindste at rette op på sagsbehandlingen. Han ved, det er de samme medarbejdere, der gang på gang laver de samme fejl – men han gør ingenting”, siger Jørn Thrane til SønderborgNYT.

At udvalgsformanden blot siger, at borgere heldigvis kan klage, giver Jørn Thrane intet for.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ankesager tager omkring ni måneder og imellemtiden kan der ske meget i en familie, når forvaltningen fejlagtigt trækker tæppet under økonomien eller trivslen”, siger Jørn Thrane. Han kalder det arrogance, at udvalgsformanden er ligeglad med de borgere, hans forvaltning sætter i en klemme.

“Kommunen har hyret en Task Force, der skal hjælpe sagsbehandlingen på rette spor. Det er svært at tro, det hjælper noget som helst, fordi det ikke er første gang, der hyres hjælp udefra”, siger Jørn Thrane. Han undrer sig over, at byråd og ledelse ikke bare beder medarbejderne gøre deres arbejde ordentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs artiklen med udvalgsformand Claus Klaris’ udtalelse HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...