Ligeværd Sønderborg: Udvalgsformandens svar viser han er ligeglad

12. July Politik

Jørn Thrane fra Ligeværd Sønderborg har læst Børne- og Uddannelsesformandens svar på den kritik, der blev rejst i en artikel på SønderborgNYT tidligere torsdag.

“Det er tydeligt, at det ikke interesserer udvalgsformanden det mindste at rette op på sagsbehandlingen. Han ved, det er de samme medarbejdere, der gang på gang laver de samme fejl – men han gør ingenting”, siger Jørn Thrane til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

At udvalgsformanden blot siger, at borgere heldigvis kan klage, giver Jørn Thrane intet for.

“Ankesager tager omkring ni måneder og imellemtiden kan der ske meget i en familie, når forvaltningen fejlagtigt trækker tæppet under økonomien eller trivslen”, siger Jørn Thrane. Han kalder det arrogance, at udvalgsformanden er ligeglad med de borgere, hans forvaltning sætter i en klemme.

“Kommunen har hyret en Task Force, der skal hjælpe sagsbehandlingen på rette spor. Det er svært at tro, det hjælper noget som helst, fordi det ikke er første gang, der hyres hjælp udefra”, siger Jørn Thrane. Han undrer sig over, at byråd og ledelse ikke bare beder medarbejderne gøre deres arbejde ordentligt.

Læs artiklen med udvalgsformand Claus Klaris’ udtalelse HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...