Lions håber Oldtimerpladsen i Gråsten bliver fyldt

Oldtimer. Arkivfoto: Ole Kæhler
Oldtimer. Arkivfoto: Ole Kæhler
28. marts 2024 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

Lions Broager-Gråsten har skruet forventningerne i vejret og håber nu på, at hele oldtimerpladsen i Gråsten bliver fyldt, når Oldtimerløbet skydes i gang lørdag den 25. maj. Der er plads til ca. 1.200 små og store køretøjer i Gråsten, og allerede op til påsken har 650 købt startnummer.

”Det er godt 100 flere end på samme tidspunkt sidste år, hvor flere desværre ikke nåede at tilmelde sig og derfor ikke kunne komme ind på en fyldt oldtimerplads. Vi troede sidste års tilløbsstykke måske kunne blive ganske svær at gentage, men det tror vi nu og glæder os over den markante fremgang”, siger formanden for Oldtimerløbet, Flemming Toft i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi håber også, at vi kan tiltrække sidste års ca. 130 frivillige, så vi også i år kan få et pænt overskud, som kan gå ubeskåret til humanitært arbejde, hovedsageligt i nærområdet”.

19. april 2024 112, Sydals

Madlavning var årsagen til den voldsomme brand

19. april 2024 112

Torsdag var der brand i et rækkehus på Midthave i Lysabild. “Da vi kom derud fra branden gået gennem taget og der var også ild i taget i nabohuset”, sagde Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jan-Erik Rasmussen, til SønderborgNYT. Politiet har fundet årsagen til branden. “Det ser ud til, at der har været gang i noget madlavning. […]

Læs mere...