Lokalt sammenhold giver naturoplevelser til andre

9. april 2013 Uncategorized

I Avnbøl og Ullerup står man sammen, og det har været med til at skabe flere naturoplevelser i den lokale statsskov Avnbølsned.

Mød frem den 14. april kl. 10 til indvielse af et spændende stisystem.

Langt ude på landet ligger de to små landsbyer Avnbøl og Ullerup godt 15 kilometer nord for Sønderborg by. Som i resten af Danmark oplever man her at byer i udkanten har fået det sværere. Arbejdspladser forsvinder, skolen lukker og det bliver sværere at trække folk til.

Men i Avnbøl og Ullerup står man sammen! Og sammen kan man skabe resultater, skriver Infoland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man har i de to små byer bl.a. oprettet et ”Avnbøl Ullerup Landsbylaug”. Det består af driftige folk fra området, som har samlet deres kræfter og således formår at få udnyttet gode idéer til konkrete projekter og arrangementer.

Kom til indvielsen

Således kan Avnbøl Ullerup Landsbylaug og Naturstyrelsen invitere alle naturinteresserede til åbning og indvielse af det nye spændende stiforløb i Avnbølsned: Søndag den 14. april kl. 10.00.

På dagen vil skovrider Inge Gillesberg fra Naturstyrelsen og formand Asmus Madsen fra Avnbøl Ullerup Landsbylaug indvie den nye sti. Der vil være guidet tur rundt i skoven med naturvejleder Andreas Hermann og for alle interesserede vil der være natur O-løb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når sulten melder sig vil Avnbøl Ullerup Landsbylaug sælge øl, vand og pølser på ”Dansepladsen” midt i skoven.

Mødestedet er på ”Dansepladsen” og der er indgang til skoven fra Rufasvej og fra Bojskovvej.

Vel mødt til en forårsdag i skoven!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...