Loppemarked på Kegnæs Friskole

3. maj 2016 Sydals

I Kristi Himmelfartsferien har Kegnæs Friskole traditionen tro deres årlige loppemarked, der arrangeres af Kegnæs Friskoles venner.

Fredag den 6. maj samt lørdag den 7. maj åbner den lille Friskole på Kegnæs dørene for et loppemarked med bl.a. legetøj, bøger, møbler, tøj, sko, almindelige og mere sjældne genstande og for de med interesse i ældre ting, vil der også være en antikvitetsbod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt sammen til billige penge. Ud over selve loppemarkedet er der salg af drikkevarer, ringriderpølser, flæskestegssandwich, kaffe og kage med mere. Til festlige stunder, hører også festlig musik til, så begge dage vil der være livemusik.KEGNÆS FRISKOLE - LOPPEMARKED

”Vi håber selvfølgelig at så mange som muligt, har lyst til at pakke bilen eller tage cyklen og besøge loppemarkedet samt nyde et par hyggelige timer på vores dejlige skole”, siger Betina Thomsen, der er mor til to elever på skolen som fortsætter:

”Indtægterne fra loppemarkedet bliver ikke brugt i den daglige drift, men mere til ekstraordinære ting som nyt legetøj, og anden forkælelse i dagligdagen, som normalt ikke er på skolens budget”.

Kegnæs Friskoles Venner har.tidligere givet tilskud til blandt andet indkøb af nye borde og stole til klasselokalerne, afslibning af gulvet i gymnastiksalen og ind- og udendørs legetøj.

Loppemarkedet er åben begge dage fra kl. 10.00-16.00 på Kegnæs Friskole, Østerbyvej 11, 6470 Sydals.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk