Maersk og Lodam leverer kølecontainere til spejderlejren

21. juni 2017 Erhverv

Maersk Container Industry og Lodam Electronics er gået sammen om at levere 20 køle/frysecontainere til spejderlejren.

Sol, sommer og glade børn og unge – sådan skulle Spejdernes Lejr 2017 gerne tage sig ud, og for at bakke op om arrangementet har Maersk Container Industry og Lodam Electronics i fællesskab sørget for leveringen af 20 kølecontainere til lejren.

Det er 20 støjsvage køle/fryser containere, der med et minimalt energiforbrug kan sikre nedkølingen af den mad og drikke, der skal forsyne de mange mennesker, mens lejren står på, skriver Lodam Electrnics i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For både Maersk Container Industry og Lodam Electronics, er det vigtigt, at det lokale køleteknologisamarbejde bliver forankret i de arrangementer, man har i lokalsamfundet.
”Spejdernes Lejr 2017 er et socialt og velorganiseret arrangement – det vil vi gerne bakke op om”, siger Søren Leth Johannsen, CCO, Maersk Container Industry.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...