Masterplan for Handel og Turisme på vej til godkendelse

22. maj 2015 Sundeved

Masterplan for Handel og Turisme har været i offentlig høring i perioden 15. april – 6. maj 2015. Som en del af processen blev alle de interessenter, der har været involveret i masterplanprocessen, inviteret til høringsmøde den 28. april. På høringsmødet blev der udarbejdet forslag til prioritering af handlingerne i planen.

Ole W. Stenshøj og Erhvervsudvalget siger god for masterplan og håber Økonomiudvalg og Byråd gør det samme.

Ole W. Stenshøj og Erhvervsudvalget siger god for masterplan og håber Økonomiudvalg og Byråd gør det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er indsendt 15 skriftlige høringssvar til Masterplan for Handel og Turisme. Med udgangspunkt i høringssvarene er der indarbejdet ændringer i masterplanen.

Den nye udgave af Masterplanen er godkendt af Erhvervsudvalget og i den kommende uge skal Økonomiudvalget bladre den igennem og sende den videre til endelig godkendelse i byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...