Mest sandsynligt at dansk Tour-start flyttes til 2022

24. juli 2020 Samfund

Ifølge overborgmester i København Frank Jensen er det mest sandsynligt, at den danske Tour-start rykkes fra 2021 til 2022.

“Coronapandemien påvirker alle store sportevents og det rykkede ved EM i fodbold og OL, og det påvirker så også Tour de France og det gør også, at vi er i dialog med Tour de France-arrangørerne om, hvordan vi skal placere Tour de France i Danmark i 2021, eller om det muligvis skal flyttes til 2022″, siger Frank Jensen til DR og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er mest sandsynligt, at Tour-starten i Danmark flyttes til 2022. Vi prøver at få det til at ske i 2021, men hvis vi holder fast i 2021, bliver det meget klemt og det vil give bedre eksponering til løbet i Danmark, hvis man venter et år og ikke forcere Tour-starten igennem i år”, siger Frank Jensen til DR.

Det er det stadig planen, at Tour de France kommer til Danmark. Nu er spørgsmålet bare, hvornår det bedst muligt kan lade sig gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

I går kom det frem, at verdens største cykelløb i 2021 muligvis kan ende med at starte i den franske region Bretagne i stedet for Danmark og dermed vil Sønderborg ikke blive dansk målby næste år.

Planen var, at Danmark – og Sønderborg – skulle lægge asfalt til de tre første etaper af det franske etapeløb i 2021, men i det franske medie Le Télégramme kom det frem, at organisationen bag Tour de France, ASO, har tilbudt starten til Bretagne-regionen som en plan B istedet for tour start i Danmark.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...