Nephew spiller i Skansen 10. oktober

7. april 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kultur i Syd er vildt stolte over, at det er lykkedes at få Nephew til Sønderborg endnu en gang, så gik du glip af bandets optræden i Sønderborghus –  eller vil du bare høre dem endnu en gang, så kan du allerede købe din billet mandag.

Fra seneste Nephew-koncert i Sønderborghus.

Nephew er et af tidens mest populære danske rockbands, godt hjulpet på vej af sidste års succes album og ikke mindst titel nummeret ”Hjertestarter”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sangen “Hjertestarter” er en hyldest til Vesterhavet, dets kraft, skønhed og foranderlighed. Men den borer sig også ind i sindet, piller ved vanetænkning og lader batterierne op, så livet atter kan mærkes, føles og opleves igen.

Det ligger nu fast, at efterårets ”Hjertestarter Arena Tour 2013” kommer til at omfatte ikke mindre end 8 byer – herunder Sønderborg, hvor Skansen er valgt som det bedst egnede til en rock koncert på dette niveau.

Sønderjyderne kan se frem til et særdeles motiveret band, som allerede har høj puls, når tourbussen standser ved foden af Dybbøl Banke. Billetsalget, som foregår både via billetnet.dkog billetlugen.dk, begynder mandag, den 8. april kl. 10:00.

Artiklen fortsætter under annoncen