Nephew spiller i Skansen 10. oktober

7. april 2013 Kultur

Kultur i Syd er vildt stolte over, at det er lykkedes at få Nephew til Sønderborg endnu en gang, så gik du glip af bandets optræden i Sønderborghus –  eller vil du bare høre dem endnu en gang, så kan du allerede købe din billet mandag.

Fra seneste Nephew-koncert i Sønderborghus.

Nephew er et af tidens mest populære danske rockbands, godt hjulpet på vej af sidste års succes album og ikke mindst titel nummeret ”Hjertestarter”.

Sangen “Hjertestarter” er en hyldest til Vesterhavet, dets kraft, skønhed og foranderlighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men den borer sig også ind i sindet, piller ved vanetænkning og lader batterierne op, så livet atter kan mærkes, føles og opleves igen.

Det ligger nu fast, at efterårets ”Hjertestarter Arena Tour 2013” kommer til at omfatte ikke mindre end 8 byer – herunder Sønderborg, hvor Skansen er valgt som det bedst egnede til en rock koncert på dette niveau.

Sønderjyderne kan se frem til et særdeles motiveret band, som allerede har høj puls, når tourbussen standser ved foden af Dybbøl Banke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget, som foregår både via billetnet.dkog billetlugen.dk, begynder mandag, den 8. april kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

10:00.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...