Niels Ole Bennedsen er klar til fire år mere i Byrådet

13. januar 2021 KV21

Jeg har i de seneste måneder overvejet, om jeg skal fortsætte i politik og er nu kommet frem til, at hvis ellers vælgerne vil, så er jeg klar til at tage yderligere fire år i kommunal politik i Sønderborg Kommune.

Jeg brænder stadigvæk for arbejdet og med mine nu 32 års erfaring i byrådsarbejdet – 16 år i Nordborg kommune og 16 år i Sønderborg storkommune – mener jeg fortsat, at jeg kan bidrage og gøre en forskel i arbejdet i kommunen, skriver det socialdemokratiske byrådsmedlem, Niels Ole Bennedsen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke mindst med min interesse og erfaring og mit sociale kendskab og menneskelige holdninger, i blandt andet arbejdet omkring frivillighed, foreningsliv – her særligt omkring børn og unge – vil forsat være højt prioriteret.

De seneste fire år har jeg beskæftiget mig meget med job og arbejdsmarkedet, hvor job, uddannelse og beskæftigelse, ikke mindst for de unge, er så vigtigt for vores fælles fremtid.

I det hele taget vil jeg gerne fortsat bidrage til at udvikle Sønderborg Kommune, så det fortsat bliver et attraktivt sted at bo, arbejde og leve. Det er fantastisk, hvad der er sket af udvikling i kommunen de seneste år og nye spændende tiltag er undervejs – tiltag som jeg meget gerne vil være med til at præge og bidrage til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg tror på, at det gør en forskel, at jeg deltager, fordi mit bidrag gør forhåbentlig tingene lidt bedre.

Det er vigtigt, at der er stemmer og kræfter, der repræsenterer yderområderne i vores store dejlige kommune, så udviklingen sker i hele kommunen.

Jeg er meget taknemlig over den støtte og tillid borgerne har vist mig i de mange år, jeg har været med, ikke mindst min store støtte fra det nordlige Als, skriver Niels Ole Bennedsen, der borg i Nordborg.

Det er da også rigtig dejligt at se de nye unge socialdemokrater, som opstiller til valget fra det nordlige Als. Helt ny er Jesper Larsen, formand fra Nordals Boldklub, der har stor interesse og indsigt i arbejdet med børn og unge – og unge Rikke Lock Harvig, som har været med i byrådsarbejdet de seneste fire år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og forsat med tidligere borgmester Jan Prokopek på holdet, så det bliver et både ungt og erfarent kandidathold, som opstilles til byrådsvalget fra Nordborg-området i efteråret, så det vil glæde mig meget, hvis borgerne vil støtte os.

Der arbejdes lige nu på et spændende udviklingsprojekt, sideløbende med opbygningen af det nye ferieressort ved Danfoss, hvor gruppen ‘Udviklings-Forum Nordals’ her i foråret vil komme med nye og spændende planer og tiltag for Nordals og ikke mindst Nordborg by. De første otte millioner kroner har Byrådet bevilliget, så nu skal vi til at se konkret udmøntning og her til skal der være lokal politisk opfølgning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg glæder mig til – forhåbentligt – flere år i kommunalpolitik.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...