Norlys Vækstpulje Syd hjælper Sydals-Hallen med penge til varmepumpe

23. september 2022 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

48 lokale projekter i Syd- og Sønderjylland har netop modtaget den gode nyhed om, at de får støtte fra Norlys Vækstpulje Syd. I alt sender Norlys Vækstpulje Syd 4,6 millioner kroner ud til grønne og lokale projekter som en del af dens anden uddelingsrunde i år.

”Vi oplever rigtig stor interesse fra de mange ildsjæle i Syd- og Sønderjylland. Vi glæder os til at se projekterne folde sig ud og gøre en forskel i lokalsamfundene rundt om i Syd- og Sønderjylland”, siger Peter Jørgensen, der er bestyrelsesformand i Norlys Vækstpulje Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Norlys Vækstpulje Syd har i år fokus på at støtte projekter, der bidrager til den grønne omstilling. Men alle typer lokale projekter er velkomne til at søge. Næste ansøgningsfrist er 1. oktober 2022, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Sydals-Hallen opvarmes i dag med gas, og derfor har hallen et stort ønske om at installere en varmepumpe. Sydals-Hallen har i ti år arbejdet på at omstille idrætscenteret til at være så grønt som muligt, og derfor er der allerede installeret solceller på hallens tag. En varmepumpe er derfor en ideel, grøn løsning, der vil nedbringe udgifterne til opvarmning betragteligt og dermed sikre en fornuftig økonomi. Norlys Vækstpulje Syd støtter opsætningen af en varmepumpe med 300.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se alle projekter, der har modtaget støtte fra Norlys Vækstpulje.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...