Nu åbner cafeteriet i Humlehøj-Hallen

8. april 2013 Uncategorized

Cafeteriet i Humlehøj-Hallen åbner igen.

Karen Margrethe Jensen og Sønderborg Kommune har indgået en aftale omkring driften af cafeteriet i Humlehøj-hallerne. Karen Margrethe Jensen har i mange år drevet blandt andet restaurationskøkken og catering.

Allerede fra i dag mandag kan der købes kaffe, brød mm. i cafeteriet. Åbningstiderne vil stort set være i alle de timer, der er aktiviteter i hallerne.

– Jeg er utrolig glad for, at Humlehøj-hallernes cafeteria åbner igen, siger Stephan Kleinschmidt, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vigtigt for Kultur- og Erhvervsudvalget, at der er liv i cafeterierne i vores haller. Derfor håber jeg også, at det vil lykkes at finde en forpagter til cafeteriet i Ahlmannsparken, tilføjer han.

Udover de sædvanlige cafeterieprodukter vil Karen Margrethe Jensen udvide menukortet med frisk salatbar og dagens ret til overkommelige priser. De fleste af retterne vil matche Sønderborg Kommunes sundhedsprofil, så f.eks. diabetikere kan nyde forskellige retter fra menukortet.

Overdragelsen af cafeteriet vil blive markeret i forbindelse med svømmehallens genåbning midt september.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Risiko for skybrud mandag morgen og formiddag

27. juni 2022 Samfund

I det sønderjyske er de første lyn også blevet registreret – og det første skybrud kan være lige på trapperne, skriver TVs Vejret. Et lavtryk med tilhørende koldfront ligger på tværs af landet og giver i de tidlige morgentimer kraftige regnbyger i det jyske. Det giver risiko for kraftige tordenbyger, der kan være med skybrud. […]

Læs mere...