Nu åbner cafeteriet i Humlehøj-Hallen

8. april 2013 Uncategorized

Cafeteriet i Humlehøj-Hallen åbner igen.

Karen Margrethe Jensen og Sønderborg Kommune har indgået en aftale omkring driften af cafeteriet i Humlehøj-hallerne. Karen Margrethe Jensen har i mange år drevet blandt andet restaurationskøkken og catering.

Allerede fra i dag mandag kan der købes kaffe, brød mm. i cafeteriet. Åbningstiderne vil stort set være i alle de timer, der er aktiviteter i hallerne.

– Jeg er utrolig glad for, at Humlehøj-hallernes cafeteria åbner igen, siger Stephan Kleinschmidt, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vigtigt for Kultur- og Erhvervsudvalget, at der er liv i cafeterierne i vores haller. Derfor håber jeg også, at det vil lykkes at finde en forpagter til cafeteriet i Ahlmannsparken, tilføjer han.

Udover de sædvanlige cafeterieprodukter vil Karen Margrethe Jensen udvide menukortet med frisk salatbar og dagens ret til overkommelige priser. De fleste af retterne vil matche Sønderborg Kommunes sundhedsprofil, så f.eks. diabetikere kan nyde forskellige retter fra menukortet.

Overdragelsen af cafeteriet vil blive markeret i forbindelse med svømmehallens genåbning midt september.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...