Nu åbner cafeteriet i Humlehøj-Hallen

8. april 2013 Uncategorized

Cafeteriet i Humlehøj-Hallen åbner igen.

Karen Margrethe Jensen og Sønderborg Kommune har indgået en aftale omkring driften af cafeteriet i Humlehøj-hallerne. Karen Margrethe Jensen har i mange år drevet blandt andet restaurationskøkken og catering.

Allerede fra i dag mandag kan der købes kaffe, brød mm. i cafeteriet. Åbningstiderne vil stort set være i alle de timer, der er aktiviteter i hallerne.

– Jeg er utrolig glad for, at Humlehøj-hallernes cafeteria åbner igen, siger Stephan Kleinschmidt, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vigtigt for Kultur- og Erhvervsudvalget, at der er liv i cafeterierne i vores haller. Derfor håber jeg også, at det vil lykkes at finde en forpagter til cafeteriet i Ahlmannsparken, tilføjer han.

Udover de sædvanlige cafeterieprodukter vil Karen Margrethe Jensen udvide menukortet med frisk salatbar og dagens ret til overkommelige priser. De fleste af retterne vil matche Sønderborg Kommunes sundhedsprofil, så f.eks. diabetikere kan nyde forskellige retter fra menukortet.

Overdragelsen af cafeteriet vil blive markeret i forbindelse med svømmehallens genåbning midt september.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...