Nu kan boligejerne igen søge tilskud til energioptimeringer

Varmepumpe. Pressefoto
Varmepumpe. Pressefoto
21. juni 2024 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Nu har Energistyrelsen igen åbnet for ansøgninger til to populære puljer, som i de seneste tre år har givet tilskud til, at flere end 20.000 danskere har kunnet optimere boligen.

På Energistyrelsens hjemmeside, SparEnergi.dk, kan du få indsigt i, hvad energirenovering er og hvilke renoveringstiltag, der har størst potentiale for netop din bolig. Det er også her, du kan læse om, hvordan du søger puljerne – og søge dem.

Og det er der god grund til at gøre, siger Lone Brose, der er chef for puljeadministration i Energistyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er store besparelser for danskerne at hente i de to puljer – både på den korte bane, i form af den håndsrækning et tilskud er, og på den lange bane i form af lavere udgifter til energiregningen år efter år. Og særligt sidstnævnte er jo noget, der betyder rigtig meget for de fleste danskeres dagligdagsøkonomi”, siger hun i en pressemeddelelse.

Den ene pulje, der refereres til er Energirenoveringspuljen, der har til formål at hjælpe danskere, der bor i huse med energimærke E, F eller G, med tilskud til energibesparende forbedringer på deres hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anden er Varmepumpepuljen, som er dedikeret til de, der ikke kan få fjernvarme, og som ønsker at udskifte deres primære varmekilde, typisk gas- eller oliefyr, med en elektrisk varmepumpe.

Puljerne er åbne for ansøgninger og lukker først, når alle pengene er afsat eller senest den 30. november.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...