Nu kan der søges penge fra Norlys Vækstpulje

Dert kan søges penge til lokalt forankrede projekter. Pressefoto
Dert kan søges penge til lokalt forankrede projekter. Pressefoto
6. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Norlys Vækstpulje Syd hjalp sidste år 203 lokale initiativer med at realisere deres ambitioner, og nu er det igen muligt at søge om en økonomisk håndsrækning fra puljen. Der er sat 25 millioner kroner af til uddeling i første ansøgningsrunde på tværs af de regionale vækstpuljer.

”Norlys Vækstpulje Syd skal give en hjælpende hånd til bæredygtige, grønne og lokalt forankrede projekter, som faktisk gør en forskel ude i virkeligheden. Jeg synes, at det giver så god mening, at Norlys som andelsselskab giver værdi tilbage til andelshaverne og viser, at Norlys er mere end en almindelig virksomhed”, siger Torben Skødt, formand for Norlys Vækstpulje Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kan søge

Sidste år gik cirka 70 procent af pengene til at støtte initiativer inden for forenings-, idræts- og kulturlivet.

”Ved den seneste uddelingsrunde støttede vi blandt andet Gråsten Forums arbejde med at få etableret en skaterbane, så byens unge får et mødested, hvor de kan udfolde sig aktivt og socialt”, siger Torben Skødt i en pressemeddelelse.

Norlys Vækstpulje Syd støtter dog også initiativer, der eksempelvis har fokus på uddannelse, forskning samt innovative ideer, der kan skabe arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden Norlys Vækstpulje Syd for første gang uddelte støtte til lokale initiativer i oktober 2020 er der fordelt i alt 45,6 millioner kroner. Norlys Vækstpulje Syd har ansøgningsfrist den 1. marts 2024, og du kan læse mere om Norlys Vækstpulje Syd og søge støtte på Norlys’ hjemmeside.

Du kan desuden finde den fuldstændige liste over projekter, som Norlys Vækstpulje Syd har støttet siden 2020. Der er årligt tre uddelingsrunder i Norlys Vækstpulje Syd, og fristen for at søge de efterfølgende to runder er 1. juni og 1. oktober.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...