Nu skal det gå hurtigt med det tredje stik

13. december 2021 COVID-19
Pressefoto
Pressefoto

Det skal gå hurtigt nu. Så mange syddanskere som overhovedet muligt skal revaccineres inden nytår. Derfor har Sundhedsministeriet i dag meldt ud, at alle danskere over 40 år kan blive revaccineret efter 4,5 måneder, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Det er ikke længere et krav, at man har modtaget en formel invitation i den digitale postkasse. Der skal dog være gået 4,5 måneder for alle over 40 år, før det er muligt at blive revaccineret. På dag 140 efter 2. stik kan man, ifølge Sundhedsstyrelsen, gå ind på vacciner.dk og booke tid eller møde op til drop-in-vaccination.

Artiklen fortsætter under annoncen

På sundhed.dk eller i Coronapas-app’en fremgår det, hvornår man fik 2. vaccinationsstik.

“Det er utrolig vigtigt, at så mange syddanskere som overhovedet muligt bliver revaccineret mod COVID-19 nu. Derfor anbefaler vi, at man lader sig vaccinere hurtigst muligt – og vi arbejder målrettet på at tilbyde borgerne så mange muligheder for at blive vaccineret som muligt. Hvis man kan få en hurtigere tid, end den man i forvejen har booket, så tag endelig imod den. Bare husk at melde afbud til den oprindelige aftale”, siger koncerndirektør Kurt Espersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uncategorized

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uncategorized

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...