Nu skal Martin Nørbæk i gang med at gi’ Koncertsalen Alsions gæster større og dybere oplevelser

11. januar 2023 Kultur
Martin Nørbæk. Foto: Ole Kæhler
Martin Nørbæk. Foto: Ole Kæhler

Martin Nørbæk er både direktør i Fonden Koncertsalen Alsion og scenemester i Alsions koncertsal – og det er fonden, der ejer og driver Koncertsalen Alsion.

“Jeg skal i gang med at præge tingene og sikre, at vi giver både vores kunder – eksempelvis koncertarrangører – og publikum nogle gode oplevelser, som er både bedre og dybere end i dag”, siger Martin Nørbæk til SønderborgNYT. En måde at gøre det på, det er at bruge lyset på en ny måde.

Ved at sætte lyset på scenen på forskellige måder, så skabes der stemninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det med at bruge lys, det gælder både for foredrag og koncerter. Planen er, jeg vil føle mig lidt frem og mit mål er, at de yngre gæster ind på stolerækkerne og de vil ha’ valuta for pengene”, siger han og tilføjer, at ved hjælp af lys, så kan oplevelsen starte inden gæsterne sætter sig, så man kan sige, at vi Alsion udvider eventet.

“Det er prøvet og vores gæster kan godt li’ det. De sætter også pris på, når et par musikere eller fire spiller ved Alsions indgang, inden der er koncert med symfoniorkestret. På den måde får publikum noget, som de ikke vidste, de ville få”, siger Martin Nørbæk og fortæller, at det handler om stille og roligt at få præget tingene og sikre, at Koncertsalen i Alsion bliver ved med at holde sig i den skala, som den er bygget til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dengang Martin Nørbæk blev scenemester, afløste han Søren Knudsen.

“Jeg blev ansat som scenemester i september 2021 og gennem godt et år har jeg også været direktør i fonden”, siger Martin Nørbæk til SønderborgNYT.  Han har i årene op til sin ansættelse i Alsion været med til at afvikle nogle af de største koncerter på dansk jord med store danske og udenlandske rock- og popnavne. Ud over at drive sit eget firma har han gennem syv år været seniorprojektleder i Nordic Rentals, der er Skandinaviens største privatejede totalleverandør af scener, lyd-, lys- og AV-udstyr til koncerter, festivaler, scene- og tv-produktioner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...